TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 23-05-2019

Ontdek UTRECHT acht keer anders met Gerard Goudriaan!

Deze gids voert de wandelaar in acht verschillende thema's langs de mooiste plekken in Utrecht. Soms met heel veel historie en soms juist gloednieuw. Soms klein en intiem, maar ook groots en meeslepend. Ook de verstokte Utrechter zal verrast zijn over de hoeveelheid ongebaande paden die Goudriaan bewandelt van het ene bijzondere kijkpunt naar het andere. In bijna 80 kilometer rijgt hij maar liefst ruim 100 kijkpunten aaneen. Een fraai stukje slow-citymarketing! Gerard Goudriaan is een ervaren stadsgids. Met zijn gids Amsterdam acht keer anders bewees hij al dat een stad zich wandelend het best laat verkennen.

Behalve Utrecht en Amsterdam kent hij ook Berlijn en Parijs op zijn duimpje en verzorgt hij in deze steden excursies. Tijdens zijn wandelingen let hij op architectuur, erfgoed en stadsontwikkeling. Maar minstens zo belangrijk is het kijken naar mensen en het bezoeken van leuke cafés, terrassen en restaurants. Met deze wandelgids kom je dan ook gegarandeerd langs de nodige aantrekkelijke horeca.

BESTEL DEZE GIDS MET KORTING ...

Utrecht acht keer anders verschijnt pas 7 juni maar kan nu al besteld worden voor slechts € 10,- (na 7 juni geldt de landelijke winkelprijs van € 16,95). Een kortingscode is niet nodig! En als u tegelijk nog een tweede gids (dezelfde óf een andere) bestelt betaalt u geen verzendkosten! Uw (eventueel gecombineerde) bestelling wordt z.s.m. ná 7 juni verstuurd. 

... OF GA ZELF WANDELEN MET GERARD GOUDRIAAN!

Auteur Gerard Goudriaan gaat in juni 3 keer aan de wandel door Utrecht met zijn eigen gids en u kunt mee! Lees hier onder verder. 

De maker
Gerard Goudriaan (Utrecht, 1948) is van huis uit medisch socioloog en publicist. Hij was onderzoeker en beleidsadviseur in de gezondheidszorg. Hij heeft vele boeken, rapporten en artikelen over het beleid in de gezondheidszorg geschreven, altijd op een toegankelijke en leesbare wijze. Vanaf 2008 is hij zich gaan richten op het als stadsgids begeleiden van stadswandelingen in Amsterdam, Utrecht, Berlijn en Parijs. Als auteur is hij toen ook begonnen met het schrijven van stadswandelgidsen. In 2016 schreef hij Amsterdam acht keer anders. Op Facebook kunt u Goudriaan Stadsverkenningen volgen.

De UtrechtStadBox
Wij houden op de uitgeverij wel van variëren en combineren. Voor wie maar niet op Utrecht uitgekeken raakt hebben wij de UtrechtStadBox samengesteld. Drie mooie gidsen die je werkelijk alles van Utrecht laten zien. Naast Utrecht acht keer anders bevat deze box de allernieuwste druk uit 2019 van Wandelen buiten de binnenstad van Utrecht en Wandelen binnen de singels van Utrecht. Deze beide gidsen werden door Kees Volkers samengesteld. De UtrechtStadBox kost drie tientjes inclusief verzendkosten. Bestelde boxen worden ná 7 juni verstuurd.

Wandel mee met Gerard
Gerard Goudriaan gaat graag met zijn lezers aan de wandel. Op pinkstermaandag 10 juni wandelt Gerard langs Herleefd erfgoed - een van zijn favorieten uit de gids. Op dinsdag 18 juni langs Herinneringen aan de oorlog en op donderdag 27 juni wandelt hij door De nieuwe stad. De wandelingen zijn allemaal ongeveer 12 kilometer lang. Onderweg vertelt Gerard van alles over wat er te zien is. Deelname kost 22,50 euro en dat is inclusief twee consumpties en een gesigneerd exemplaar van zijn mooie nieuwe wandelgids. Meer informatie lezen en opgeven kan hier.