TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 15-12-2018

Alles wordt duurder - maar pas over 2 weken!

Ons kabinet wil het lage BTW-tarief per 1 januari 2019 verhogen van 6% naar 9%. Dat betekent dat de dagelijkse boodschappen, geneesmiddelen, de fietsenmaker, boeken,  concertkaartjes en het openbaar vervoer zwaarder belast gaan worden. De voorraden van boekwinkels en uitgeverijen worden per 1 januari opeens ongeveer 3% minder waard. 

Wat we daar van vinden doet in deze nieuwsbrief niet ter zake. Wel is het zo dat deze verandering ons heeft geprikkeld om eens goed naar de verkoopprijs van onze gidsen te kijken. Die is al sinds 2010 hetzelfde namelijk € 14,95. En dat terwijl in al die jaren heel veel zaken duurder zijn geworden: de drukker, de post, de dienstverlening van het Centraal Boekhuis, treinkaartjes, de huur van ons mooie kantoor in Velp en last-but-not-least de prijs van een Westmalle Tripel in een gezellig café na een mooie wandeling uit één van onze wandelgidsen.

Onze wandelgidsen worden 2 euro duurder
Eerst het slechte nieuws dan maar: we gaan op 1 januari even een tussensprintje trekken en verhogen de prijs van onze wandelgidsen van € 14,95 naar € 16,95. Het is even niet anders. We troosten ons maar met de gedachte dat de inkomens van (de meeste van) onze klanten in al die jaren ook wel wat omhoog zullen zijn gegaan.

Tot Oudejaarsdag zijn onze wandelgidsen nog lekker goedkoop
En dan het goede nieuws: tot 31 december kosten onze wandelgidsen nog gewoon € 14,95. Grijp die kans dus nu het nog kan. Ga snel kijken op onze website!

De laatste kans op Alle 13 goed!
En dat is nog niet alles: tot 31 december krijg je onze verzamelbundel Alle 13 goed! er GRATIS bij als je twee of meer gidsen tegelijk bestelt. Zolang de voorraad nog strekt ... 

Alle 13 goed!
Tot en met Oudejaarsdag krijg je GRATIS EN VOOR NIETS een exemplaar van Alle 13 goed! als je twee of meer gidsen bij ons bestelt. In deze gidsen staan de mooiste wandelingen van onze uitgeverij. Elke auteur mocht zijn favoriete wandeling uitkiezen en die zijn we vervolgens met hem of haar gaan lopen. Deze ruim 200 pagina s tellende bundel geeft je een heel mooi inkijkje in de uitgeverij! Zolang de voorraad nog strekt...

De Buitenstadbox
Op vrijdag 14 december verscheen Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem: de zevende gids in onze wandelen-buiten-de-binnenstad-reeks. De mooie vormgegeven gidsen uit deze reeks bezorgen je thuis op de bank al een goed inzicht in de stad. De zes wandelgidsen die nog beschikbaar zijn - het Leidse deeltje is helaas uitverkocht - zijn opgenomen in de Buitenstadbox: 6 wandelgidsen voor maar 60 euro. Een besparing van maar liefst 33%!

Meet-and-greet met de uitgever?
Sinds 14 december is het hoofdkantoor van de uitgeverij dan eindelijk opgenomen als kijkpunt in een wandelgids. Als je het Trolleypad uit Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem wandelt mag je altijd aanbellen en krijg je op vertoon van de wandelgids een gratis kopje koffie en een rondleiding. We zijn er natuurlijk niet altijd dus als je zeker wilt zijn van een meet-and-greet dan moet je van tevoren even mailen of bellen.