TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 12-12-2019

2019 was een mooi jaar!

Wij zijn tevreden uitgevers. Voor ons was 2019 een mooi jaar. We hebben 7 mooie nieuwe wandelgidsen gemaakt en een aantal andere wandelgidsen beleefde een herdruk. We zijn er trots op en hebben een mooie verzamelbox samengesteld met alle gidsen van 2019 er in: de Terugblik 2019. Alle 7 gidsen bij elkaar voor een mooi prijsje.

Met de zeven gidsen die we maakten denken we bij iedere wandelaar wel ergens een snaar hebben weten te raken. Met wandelingen van Friesland tot de Belgische Kempen en van het Noordzeestrand tot de Twents-Duitse grens bestreken we het hele land. We kwamen in steden. Delft, Utrecht, Nijmegen en Arnhem. Zwierven door wijngaarden. Natuurlijk in Zuid-Limburg, maar ook in onverwacht fraai Balkbrug en vroegen ons af waarom we toch allemaal zo graag naar Frankrijk op vakantie gaan. Geschiedenis was er ook. We bezochten álle Koloniën van Weldadigheid en dronken Belgische biertjes in Wortel en Merksplas. Buiten de binnenstad van Nijmegen laafden we ons aan een plaatselijk brouwsel. Om in oktober -tegen alle tradities in- op onze laatste gids van het jaar te toasten met een goed glas Nederlandse wijn. 2019 was een goed jaar!

1. De mooiste landgoedwandelingen in de Achterhoek (Marycke Naber)
2
. De mooiste wijnwandelingen in Nederland (Wanda Catsman en Mariëlla Beukers)
3. Utrecht acht keer anders (Gerard Goudriaan)
4. Wandelen buiten de binnenstad van Nijmegen (Kees Volkers)
5. Wandelen in Delfland (Cock Hazeu)
6. Wandelen op de Veluwezoom (Rob Wolfs en Rutger Burgers)
7. Weldadig Wandelen (Rob Wolfs en Wim Huijser)

De Terugblik 2019 bevat 7 wandelgidsen en kost € 49,95 (inclusief verzendkosten). Dat betekent bijna 60% korting. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt maar uiterlijk tot 31 december 2019.

De eerste 8 bestellers van de Terugblik 2019 krijgen van ons een exemplaar van onze agenda Een jaar lang keten in 2020 kado. 

Nog 8 keer keten!
Dolph Cantrijn maakte de Gegarandeerd Onregelmatige agenda voor 2020: Een jaar lang keten in 2020! Een jaar lang genieten van de mooiste Nederlandse schaftketen, die door deze Tilburgse fotograaf prachtig zijn vastgelegd. We hebben er nog acht stuks liggen op de uitgeverij. De eerste acht bestellers van de Terugblik 2019 krijgen één van de laatste exemplaren gratis en voor niets van ons cadeau. Op is op! Bestel dus snel!

Wat gaan we doen in 2020?
We mogen het dan erg druk hebben gehad in 2019 maar dat is geen reden om niet vooruit te kijken. We blijven datgene doen waar we goed in zijn. Ook in 2020 gaan we veel mooie nieuwe wandelgidsen maken. Op 20 januari openen we de rij met Wandelen in Utrecht. Een provinciale wandelgids met 15 wandelingen verspreid over de hele provincie Utrecht. Vanaf begin januari is deze nieuwe gids voor het gebruikelijke tientje in onze webshop te koop.

Wandelen met je broodtrommeltje
Eigenlijk maakten we dit jaar geen 7 nieuwe wandelgidsen maar waren het er 8. Voor Hogeschool Inholland maakten we een bedrijfswandelgids met lunchwandelingen. Alle medewerkers van Inholland krijgen er een. Een groot deel van de 23 wandelingen in de gids is tussen de 2 en 3 kilometer lang en kan met de broodtrommel in de hand gelopen worden. We wensen de medewerkers van Inholland een gezond 2020 toe!