TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 09-04-2020

Dat gaat naar Den Bosch toe!

Het idee bestond al langer. Marie José van der Linden en Maarten Sterneberg van De Paadjesmakers in Den Bosch zijn goede bekenden van onze uitgeverij. In onze reeks Wandelen buiten de binnenstad van ... hadden we ons oog al een paar keer op deze mooie Brabantse stad laten vallen. Dat zou een mooie aanvulling zijn op onze serie.

Maar Den Bosch was het domein van De Paadjesmakers en dus gingen wij verder met Eindhoven, Arnhem en Nijmegen. Ondertussen maakten De Paadjesmakers mooie miniwandelgidsjes en stiekem gingen we daar wel eens mee aan de wandel. Om te kijken of ze echt zo leuk waren. En dat waren ze. Eigenlijk waren het meer folders met één route er in en die zaten bij elkaar in een verzamelmapje. Erg mooi uitgevoerd en absoluut kunstzinnig maar niet echt handig in het veld.

En toen was er opeens een echte gids van De Paadjesmakers: Wandelen in de omgeving van 's-Hertogenbosch. Het lijkt wel wat op een gidsje van ons en we hadden hem ook graag zelf gemaakt. Maar de merites voor dit mooie frisse wandelgidsje komen helemaal toe aan De Paadjesmakers.

Maar we vinden 10 wandelingen in de omgeving van s-Hertogenbosch wel mooi genoeg om hem aan onze eigen klanten aan te bieden. Hoewel de webshop gewoon doordraait bieden we zelf even geen nieuwe gidsen aan zolang het coronavirus in Nederland rondwaart, maar voor dit mooie gidsje van De Paadjesmakers maken we graag een uitzondering. 

Koop Wandelen in de omgeving van 's-Hertogenbosch voor maar € 12,95 op onze website. En bestel er eentje extra voor je moeder, je tante of je beste vriend want als je voor meer dan 20 euro bij ons bestelt betaal je geen verzendkosten. Een ander gidsje extra bestellen mag natuurlijk ook! 

De Paadjesmakers
Marie José van der Linden en Maarten Sterneberg zijn -naast enthousiaste wandelaars- illustrator en grafisch ontwerper en brengen samen onder de naam Paadjesmakers wandelroutes in en om 's-Hertogenbosch uit. Het doel is om Den Bosch en de nabijgelegen gebieden op deze manier onder de aandacht te brengen. Ze brachten tot nu toe een kleine 20 miniwandelgidsjes rondom deBrabantse hoofdplaats uit. Ze laten daarmee zien dat Den Bosch meer te bieden heeft dan Brabantse gezelligheid.

Wandelen buiten de binnenstad van ...
In deze mooie reeks maakten we tot nu toe 8 gidsen (waarvan er nog 7 te koop zijn). Na de grote steden Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam volgden Eindhoven, Arnhem en Nijmegen. En nu werken we hard aan gidsen voor Dordrecht, Zwolle, Groningen en Amersfoort. Een mooie manier om een stad nog beter te leren kennen. En het is nog gezond ook. De gidsen zijn rijk voorzien van plaatjes en achtergrondinformatie, zodat het ook in coronatijd al een groot plezier is om er vanuit je leunstoel doorheen te bladeren.

Wandelen in het Hart van Brabant
Nu we dan toch in Brabant zijn aanbeland brengen we direct onze gids Wandelen in het hart van Brabant nog maar weer eens onder de aandacht. Wat is precies het goede leven in het Brabantse land? Onze eigenste Brabantse auteur Charles Aerssens leidt ons er enthousiast doorheen. Geen ven blijft ongemoeid. We doorkruisen bossen, velden en purperen hei. En schuiven regelmatig aan zijn stamtafel aan. Alles waarover Thijs van der Molen zong  is in het echt nog mooier en leuker dan in het lied.