TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 24-10-2019

De mooiste agenda voor 2020

Behalve de meest bijzondere wandelgidsen van Nederland brengen we ook gegarandeerd regelmatig elk jaar een fraaie agenda uit met een bijzonder thema. In de loop der jaren passeerden onder andere vinexwijken, putdeksels, bejaardenhuizen, bloemetjes en ijsbanen de revue.

Voor 2020 vonden we weer een mooi onderwerp. Tijdens onze wandelingen viel het ons al op dat meeloper-auteur Dolph Cantrijn een bijzondere belangstelling aan de dag legde voor schaftketen. Had hij honger of zo? Was het een hint om ergens in een uitspanning langs de route aan te leggen? Maar dat was het niet. Deze fanatieke fotograaf legde al die mooie gekleurde keetjes vast op de gevoelige plaat. En op een gegeven moment had hij er zo veel gekiekt dat we op de uitgeverij een artistiek buitenkansje roken.

Dolph Cantrijn is een begenadigd fotograaf. Hij trekt er met zijn camera regelmatig op uit om de meest bijzondere plaatsen en momenten vast te leggen. 

Met veel genoegen presenteren we dan ook onze nieuwe AGENDA VOOR 2020:

EEN JAAR LANG KETEN IN 2020!

De agenda meet 15 bij 21 centimeter en is uitgevoerd met een ringband. Een mooi cadeau voor Sinterklaas!

Schrijf je in voor deze agenda tot en met 10 november
Omdat we uit duurzaamheidsoverwegingen niet met restjes willen blijven zitten is deze mooie agenda alleen op basis van inschrijving te koop.  Hij kost € 16,95 en kan tot en met zondag 10 november op onze website besteld worden. Bestelde agenda's worden rond 20 november bezorgd. 

Thematische wandelgidsen
Als er iets is waar onze uitgeverij bekend om staat dan zijn dat onze bijzondere wandelgidsen. Iedere keer opnieuw melden auteurs zich bij ons met thema's die we zelf niet hadden kunnen bedenken: wandelingen langs verdwenen eilanden, pauperwandelingen, wandelingen langs psychiatrische klinieken, wandelingen over de campus en wandelingen langs de mooiste Nederlandse wijngaarden. Wij maken daar de mooiste gidsen van die behalve wandelingen ook een schat aan achtergrondinformatie bevatten. We winnen er regelmatig prijzen mee.

Streekwandelgidsen
Iets minder origineel dan onze thematische wandelgidsen zijn onze streekwandelgidsen. Maar niet minder mooi! In vele Nederlandse windstreken hebben onze auteurs fraaie wandelingen door een keur van Nederlandse landschappen beschreven waarvan sommige met een zandpadgarantie van wel meer dan 90% Ideale gidsen voor als je op de zondagmiddag eens een ander landschapje wilt zien. Soms combineren we streekwandelgidsen met een thema zoals landgoederen. Echt gidsen voor wie wil onthaasten!

Stadswandelgidsen
Er zijn maar weinig Nederlandse steden die we nog niet hebben ontsloten met onze mooie stadswandelgidsen. En wij hadden op de uitgeverij al heel vroeg door dat de echte liefhebber niet in het drukke toeristische centrum van de stad wil zijn maar juist behoefte heeft om buiten dat centrum in alle rust bijzondere wijken, parken en onverwachte eigenaardigheden te ontdekken. Behalve voor de 4 grote steden hebben we stadsgidsen voor Eindhoven, Arnhem en Nijmegen en aan gidsen voor Zwolle, Dordrecht en Amersfoort wordt hard gewerkt.