TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 09-03-2017

Wandelen in Noord-Holland voor maar 10 euro
De eerste Groene Wissel wandelgids is een feit.

Groene Wissels van Bart van der Schagt zijn een begrip bij Nederlandse wandelaars. Een schier onuitputtelijke bron van prachtige wandelingen verdeeld over het hele land. Tot deze uitgave waren deze wandelingen enkel te downloaden via Wandelzoekpagina.nl. Handig voor iedereen die snel over een mooie wandeling wil beschikken. Met deze gids kan nu ook de digibeet genieten van de wandelingen van Bart van der Schagt en  - ook belangrijk - is het eindelijk mogelijk al dit moois in te pakken en cadeau te geven.

Van hartje Amsterdam tot Hippolytushoef en van de Texelse stranden tot de bossen bij Hollandsche Rading ontdekt u de verrassende veelzijdigheid van deze ondergewaardeerde wandelprovincie. Slechts het aantrekken van de wandelschoenen staat uw ontdekkingstocht in Noord Holland in de weg.

Onze vaste klanten, meelopers én prijsvraagdeelnemers krijgen de mogelijkheid de gids al extra voordelig in huis te hebben nóg voordat deze in de winkel ligt.

BESTEL DEZE GIDS MET 5 EURO KORTING!

Deze gids verschijnt pas 23 maart maar kan nu al besteld worden voor slechts € 10,- (vanaf 23 maart geldt de landelijke winkelprijs van € 14,95). Een kortingscode is niet nodig! En als u tegelijk nog een tweede gids (dezelfde óf een andere) bestelt betaalt u geen verzendkosten! Uw (eventueel gecombineerde) bestelling wordt z.s.m. ná 23 maart verstuurd.

De maker
Als planner bij de NS werkte Bart van der Schagt vaak in de avonduren, waardoor hij zich overdag kon wijden aan zijn echte passie: natuurfotografie. Zo leerde hij Nederland kennen en legde hij de mooiste en uitzonderlijkste plekken van ons land vast. Samen met zijn orientatievermogen, zijn fotografische geheugen en zijn avontuurlijke instelling maakt dit hem tot één van de grootste routemakers van ons land.

Maak GRATIS kennis met Wandelzoekpagina
Als u alle wandelingen uit alle wandelgidsen van onze uitgeverij al gelopen hebt dan is Wandelzoekpagina wat voor u.  Wandelzoekpagina biedt wandelaars informatie over wandelen in Nederland, meer dan 5000 dagwandelingen, wandelkaarten, stadswandelingen, GPS-wandelingen , meerdaagse tochten en overnachtingsadressen, kortom alles over wandelen.   Alle wandelingen op Wandelzoekpagina zijn gratis maar voor een handige kaart moet u een klein bedrag betalen of een abonnement nemen.   Met kortingscode Geg44k kan een GRATIS wandelkaart afgedrukt worden t/m 30 april 2017. Klik hier!

Keertje meelopen?
Voordat de wandelgidsen worden gedrukt controleren uitgevers Bart, Lourens en Maarten alle routes hoogstpersoonlijk. Het hele jaar door in weer en wind trekken ze er een paar keer in de week op uit om te controleren of de auteurs niet per ongeluk een keertje links en rechts verwisseld hebben. Als u wilt kunt u meelopen met de uitgever. Op onze website kunt u zich aanmelden voor onze maandelijkse wandelplanning!   Wilt u op de hoogte blijven van onze belevenissen in het veld. Volg ons dan op Facebook en/of Twitter.