TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 24-07-2019

De mooiste landgoedwandelingen in de Achterhoek ...

Het eeuwenoude landschap van de Achterhoek laat achter elke bocht een ander gezicht zien. Bossen, heidevelden en kleine weilanden tussen houtwallen wisselen elkaar af. In het westelijk deel van het gebied bevinden zich bovendien tal van landgoederen. Deze twaalf rondwandelingen leiden je langs 28 prachtige kastelen en buitenplaatsen. 

Dankzij de inspanningen van de landgoedeigenaren is daar het karakteristieke bosrijke coulisselandschap bewaard gebleven. Al wandelend kom je meer te weten over de boeiende historie van elk huis en maak je kennis met de geïnterviewde bewoners en beheerders en hun voorouders. De echte liefhebber kan zich wagen aan een nachtje (in een kasteel) in de Achterhoek om zich de volgende dag opnieuw te vergapen aan een hele reeks andere landhuizen en kastelen. Waarom nog naar Versailles of de Loire als je naar de Achterhoek kunt?

BESTEL DEZE GIDS MET KORTING ...

De mooiste landgoedwandelingen in de Achterhoek verschijnt pas 16 augustus maar kan nu al besteld worden voor slechts € 10,- (na augustus geldt de landelijke winkelprijs van € 16,95). Een kortingscode is niet nodig! En als u tegelijk nog een tweede gids (dezelfde óf een andere) bestelt betaalt u geen verzendkosten! Uw (eventueel gecombineerde) bestelling wordt z.s.m. ná 16 augustus verstuurd.

... OF WANDEL MEE OP 26 SEPTEMBER

Kom op donderdagmiddag 26 september naar Eefde. Daar wandelt Marycke Naber 8 kilometer met haar fans langs de mooiste landgoederen rondom Eefde. Meewandelen kost 22,50 euro per persoon en daarvoor krijgt u koffie met wat lekkers vooraf en ook nog een drankje ná de wandeling. En u krijgt een  exemplaar van de wandelgids en die kunt u natuurlijk direct door Marycke Naber laten signeren. Schrijf op tijd in want het aantal kaarten is beperkt.

De maakster
Marycke Janne Naber uit Zwolle is de auteur van deze nieuwe wandelgids. Ze is al een goede bekende van onze uitgeverij. Na het lopen van het Pieterpad kreeg ze de smaak te pakken en wilde ze zelf gidsen maken. Ze debuteerde in 2015 met Twentse kruistochten. Deze nieuwe gids is de tweede uit een reeks met landgoedwandelingen. In 2017 verscheen De mooiste landgoedwandelingen in Salland. Samen met Ester Smit schreef ze in 2016 Romeinse veldtochten.

De verzameling van Marycke Naber
Ik doe niets liever dan routes maken, heeft Marycke wel eens tegen ons gezegd. En dat klopt. Marycke maakt meer routes dan er in wandelgidsen passen. Op Wandelzoekpagina houdt ze haar hele collectie wandelingen bij: Naberpaden. Daar kun je de meest actuele routebeschrijvingen en topokaartjes vinden. Ook met de app Wandelzapp kun je haar routes lopen. Deze app is gratis. Voor de wandelingen betaal je een klein bedrag.

Wandel mee met Marycke op 26 september
Op donderdagmiddag 26 september gaan we met Marycke wandelen langs een aantal fraaie landgoederen rondom Eefde. En u kunt mee. We ontvangen u in Restaurant de Sluis en wandelen ongeveer 8 kilometer langs het Haveke, Huis den Dam, Huis de Voorst en de voormalige havezate De Boedelhof. En u kunt mee. Deelname kost 22,50 euro en dat is inclusief consumpties en een gesigneerde wandelgids. Aanmelden kan hier.