TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 12-05-2017

AANBIEDING: De mooiste landgoedwandelingen in Salland. Tot en met 3 juni voor slechts 10 euro
Landgoederen zijn bijna onovertroffen wandelparadijzen. In alle jaargetijden is het goed toeven temidden van imposante beukenlanen, hagen, hoven, parken en waterpartijen. De statige voorpleinen van de havezaten en buitenplaatsen worden afgewisseld met het knusse en bijna kneuterige coulissenlandschap rondom de huizen. Geschiedenis en romantiek zijn nooit ver weg. In de vele Engelse landschapsparken staan voldoende bankjes of zelfs theekoepeltjes om tijdens de wandeling te verpozen en weg te mijmeren.?Salland, de streek tussen IJssel, Vecht en Regge is een ware lappendeken van landgoederen. De feodale tijd staat er stil wanneer de baron vriendelijk knikt naar de wandelaar die geniet van zijn landgoed.Deze gids bevat naast twaalf prachtige routes ook achtergronden ?n interviews met landgoedeigenaren en -beheerders.?

Onze vaste klanten, meelopers ?n prijsvraagdeelnemers krijgen de mogelijkheid de gids al extra voordelig in huis te hebben n?g voordat deze in de winkel ligt.

BESTEL DEZE GIDS MET 5 EURO KORTING!

Deze gids verschijnt pas 3 juni maar kan nu al besteld worden voor slechts %u20AC 10,- (vanaf 3 juni geldt de landelijke winkelprijs van %u20AC 14,95). Een kortingscode is niet nodig! En als u tegelijk nog een tweede gids (dezelfde ?f een andere) bestelt betaalt u geen verzendkosten! Uw (eventueel gecombineerde) bestelling wordt z.s.m. n? 3 juni verstuurd.

Kom naar de presentatie op zaterdag 3 juni op havezathe Den Alerdinck
De presentatie van de wandelgids vindt plaats in het koetshuis van havezathe Den Alerdinck in Laag Zuthem. Het programma begint op zaterdag 3 juni om 13.00 uur met koffie of thee. Wouter Koning, eigenaar van de havezathe is onze gastheer. Een mooie landgoedwandeling van ongeveer 10 kilometer maakt onderdeel uit van de presentatie. Na afloop wordt de wandelaars nog een borrel aangeboden. Tegen 17 uur is deze presentatie dan weer ten einde.

U bent welkom en kunt zich aanmelden voor de presentatie op www.gegarandeerdonregelmatig.nl/meelopen

Havezathe Den Alerdinck ligt even ten oosten van Zwolle, Den Alerdinckweg 1, 8055 PE Laag Zuthem.


Eerste exemplaar voor Heidi van Limburg Stirum
Het eerste exemplaar van deze nieuwe wandelgids zal worden uitgereikt aan Heidi van Limburg Stirum. Zij is directeur van de NKS, kenniscentrum voor kasteel en buitenplaats.
De NKS heeft meegewerkt aan de achtergrondinformatie over de havezathes en buitenplaatsen die in deze gids zijn opgenomen.
Heidi woont samen met haar man Eef op buitenplaats Spijkerbosch, even ten noorden van Deventer. In de wandelgids staan verschillende interviews met bewoners van havezathen en buitenplaatsen in Salland. Op deze manier krijgt de wandelaar een goed beeld wat er allemaal komt kijken bij het reilen en zeilen van deze fraaie plekken.  


Onze auteur
Marycke Janne Naber uit Zwolle is de auteur van deze nieuwe wandelgids. Ze is al een goede bekende van onze uitgeverij. Ze debuteerde in 2015 met Twentse kruistochten en gaf daar een jaar later een passend vervolg aan met Romeinse Veldtochten. Deze nieuwe gids is de eerste uit een reeks waarvoor Marycke nu alweer bezig is aan het tweede deel dat volgend jaar zal verschijnen.
De meeste van haar wandelroutes zijn te vinden op www.wandelzoekpagina.nl/naberpaden