TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 30-03-2018

Na 100.000 wandelgidsen werd het wel eens tijd ...

Na meer dan 100.000 wandelgidsen te hebben verkocht, vonden we het wel eens tijd worden voor een verzameld werk. Met onze nieuwe bundel Alle 13 goed! heeft de wandelaar de allerbeste wandelroutes van Gegarandeerd Onregelmatig in huis.

Hoe wij dat zo zeker weten? Nou, we hebben onze auteurs gevraagd naar hun favoriete wandeling. Samen met hun fans hebben ze die in 2017 nogmaals gelopen. In deze gids lees je voor iedere wandeling waarom de auteur deze route heeft uitgekozen.

Alles bij elkaar biedt deze verzameling een prachtige staalkaart van wat er de laatste jaren op wandelgebied in Nederland is uitgekomen. Van de mooiste bergwandeling tot de meest waanzinnige psychiatrische inrichting. Van kleurrijke vinexwijk tot eenzame zandpaden en van weidse polders tot bruin café.  Daarnaast lees je allemaal interessante dingen over de uitgeverij. De gids geeft je een heel mooi kijkje achter de schermen.

Dertien originele wandelingen van gemiddeld 15 kilometer met altijd een prima café aan de route om achter een biertje uit te puffen na een heerlijk dagje uit.

Kijk zelf maar op onze website. Ruim 200 pagina's wandelpret!

Helaas is deze gids niet te koop want hij is GRATIS. Als je op onze website 2 wandelgidsen (of meer) bestelt krijg je Alle 13 goed! er gewoon EXTRA bij zonder dat je er voor hoeft te betalen - zolang de voorraad strekt natuurlijk!

Hier vind je 38 fantastische wandelgidsen waaruit je kunt kiezen ...

De makers van Alle 13 goed!
Succes heeft vele vaders (en moeders) en dat geldt zeker voor deze bijzondere wandelgids. Maar liefst 16 auteurs leverden hun bijdrage en de uitgevers zelf deden ook nog een keer een duit in het zakje. Deze foto is vorig jaar gemaakt voor de deur van de uitgeverij op de jaarlijkse auteursdag. Op deze dag nodigen wij al onze auteurs (en hun partners) en een aantal van onze meest fanatieke bloggers uit voor een gezellig dagje op de uitgeverij. Uiteraard wordt er dan ook gewandeld. De onderlinge kruisbestuiving van onze auteurs leidt in combinatie met een glaasje wijn zo nu en dan nog wel eens tot een idee voor een nieuwe gids.

De beste wandelgids van 2017!
Voor de derde keer op rij werden we winnaar van de Wandeltrofee! Deze keer met de grensoverschrijdende gids 'Een wandeling rondom Zuid-Limburg' van auteur Alex Buis. We schreven daar al eerder over. Ook nu schrijven we er weer over. En we gaan er ongetwijfeld hierna nog wel een keer over schrijven. Want het blijft een fantastische gids over een fantastische wandeling. Als je dit jaar nog een weekje over hebt en je weet nog niet wat te doen dan weten wij het wel: ga wandelen rondom Zuid-Limburg en laat je verrassen. En als je dan toch in Limburg bent neem dan tegelijk die twee andere mooie Limburgse gidsjes uit de LimburgBox mee.

Doe mee aan de WandelWolWinactie!
Dit zijn Nanda en Karin en zij doen in Wandelwol. WandelWol is goed tegen blaren en gevoelige drukplekken. Wij kregen 3 porties WandelWol van hen en zij kregen 2 mooie wandelgidsen van ons. Prima deal zou je zeggen. Maar wij hebben (bijna) nooit blaren dus die WandelWol gaan we weggeven. Zoek op de website van WandelWol op hoeveel WandelWol je nodig hebt als je 'Een wandeling rondom Zuid-Limburg' gaat lopen en stuur dat antwoord naar info@gegarandeerdonregelmatig.nl. Wie weet win je dan wel een proefpakket WandelWol én zo'n mooie wandelgids van ons zodat je direct en zorgeloos naar Zuid-Limburg kunt afreizen.