TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 28-06-2018

Een bijzonder schilderachtige wandel- en fietsgids
 
Op 28 juni verscheen bij ons de wandel- en fietsgids Weerzeen, kuieren oaver vrogger die we in samenwerking met Verpleeghuis Krönnenzommer in Hellendoorn hebben gemaakt.

Deze gids bevat vier wandelroutes en een fietstocht die plekken en bijzondere gebouwen in de omgeving aandoen. De "kijkpunten" zijn schilderijen die te zien zijn in het verpleeghuis dat op iedere route wordt aangedaan.

Krönnenzommer ligt verscholen in de bossen op de Hellendoornseberg. Het voormalige Volkssanatorium voor Borstlijders is tegenwoordig een verpleeghuis en onderdeel van ZorgAccent. De karakteristieke architectuur van het oude complex en de bijzondere ligging op de Sallandse Heuvelrug in Overijssel zorgen voor een prachtig decor. Een omgeving die prima geschikt is om er op uit te gaan in de gezonde buitenlucht. 

Krönnenzommer is in het bezit van een omvangrijke collectie schilderijen van monumenten in de gemeente Hellendoorn. De collectie is permanent te zien in de belevingsgang van de locatie Krönnenzommer in Hellendoorn. 

Deze bijzondere wandelgids telt 64 pagina's en kost € 9,95. Bekijk en bestel hem op onze website!

Als je tegelijkertijd nog een andere wandelgids bestelt krijg je van ons een exemplaar van Alle 13 goed! kado!

Koop de Zandpadgarantiebox
De zomer begint en straks krijg je vakantie. Zeeën van tijd waarin je zelf mag bedenken wat je gaat doen in plaats van dat je baas dat voor je verzint. Wij weten er wel wat op! Met de Zandpadgarantiebox van Rob Wolfs kun je wel 5 zomervakanties vooruit. En je komt gegarandeerd op de mooiste onverharde plekjes van Nederland terecht. En dat voor maar 7 tientjes - geen geld! En voor dat geld krijg je er ook nog een zakje gecertificeerde onverharde grond bij waar de Zandpadgarantieman hoogstpersoonlijk over heen gelopen is.
Wil je weten hoe de Zandpadgarantiebox gemaakt wordt? Bekijk dan dit filmpje (toen zaten er nog maar 5 wandelgidsen in de box).


Wandelen langs de Stelling van Antwerpen
Aan alles komt een eind. Zo ook aan de voorraad van onze gids Wandelen langs de Stelling van Antwerpen. Deze gids werd in 2014 samengesteld door sterauteur Joost Vermeulen - precies honderd jaar ná de start van de Grote Oorlog. Het was een feest om de gids te maken. Vooral het veldwerk bracht ons op fantastische plaatsen aan de rafelranden van de stad Antwerpen. We hebben er nog 6 van dus als je er nog een wilt hebben moet je hem NU bestellen. Maximaal 1 exemplaar per klant. Kijk ook eens naar Wandelen langs de Atlantikwall in Zuid-Holland en Lopen langs linies als verdedigingswerken je interesseren.

Gegarandeerd Onregelmatige Privacy
Ook op onze uitgeverij ontkomen we er niet aan. In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is één van de uitgevers - wij vertellen vanwege de privacy niet wie - gepromoveerd tot Functionaris Gegevensbescherming (FG). De FG bewaakt 24/7 de gegevens van onze klanten, meelopers en prijsvraagdeelnemers. Op de foto is onze nieuwe FG bezig met het doorkrassen van adressen van klanten op oude facturen. De uitgeverij beschikt sinds kort ook over een privacyreglement. Als u dat wilt lezen kunt u een mailtje sturen naar info@gegarandeerdonregelmatig.nl