TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 16-12-2022

De 250.000e wandelgids
Toen we in 2007 onze eerste wandelgids uitgaven konden we niet bevroeden dat deze hobby zo uit de hand zou gaan lopen. We zijn inmiddels 15 jaar en een slordige 80 wandelgidsen verder. Onze hobby is ons beroep geworden en we gaan elke dag fluitend naar ons werk. Dankzij al die wandelaars die onze gidsen kopen kunnen we dit mooie leven leiden en daar zijn we blij mee. Ergens tussen 15 december en 15 januari verkopen we onze 250.000e wandelgids en de koper van die gids gaan we helemaal in de watten leggen. Iedereen die in die periode op onze website een gids maakt kans op een mooie prijs. En hoe meer gidsen je koopt hoe meer kans. Met de Terugblik 2022 heb je maar liefst 10 kansen!

Mooie voornemens voor 2023
We zijn nu al van plan om van 2023 ook weer een mooi jaar te maken. We gaan in januari aftrappen met Wandelen buiten de binnenstad van Deventer (door Marycke Naber). In februari vullen we de Trage Tochten reeks aan met Wandelen in de Meierij. Oud-uitgever Maarten Metz heeft Wandelen langs de Regge samengesteld. Dat komt daarna. En de wandelen-buiten-de-binnenstad-reeks vullen we nog verder aan met deeltjes voor Almere en voor Delft. En Gerard Goudriaan werkt hard aan Den Haag acht keer anders. En de waterschapsjongens Cock en Peter hebben de Stichtse Rijnlanden in het vizier. En waarschijnlijk vergeten we hier vast weer één van onze gewaardeerde auteurs. Sorry alvast ..

Gidsen van anderen ...
Behalve onze eigen gidsen verkopen we ook gidsen van andere uitgevers. Zo hebben we de netwerkwandelgidsen van uitgeverij Elmar in het schap liggen. Je kunt ze vinden door in het zoekveld op onze website ELMAR in te tikken. Ook kun je de LAW's en streekpaden van Wandelnet en NIVON bij ons kopen. Of de fraai geïllustreerde gidsen van ROOTS. Die kun je vinden door ROOTS in het zoekvenstertje in te vullen. Kijk ook eens bij de PAADJESMAKERS voor mooie gidsen in en rond Den Bosch. Of bij NOORDBOEK want die maken heel mooie gidsen in het noorden van ons land (en daar komen we zelf helaas nog niet zo vaak). Of ga eens kijken op de begraafplaats met TEREBINTH.