TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 07-03-2020

Meer dan het boekenweekgeschenk

Het is boekenweek! Iedereen die voor minimaal 15 euro een boek koopt in de betere boekhandel of op www.gegarandeerdonregelmatig.nl krijgt het boekenweekgeschenk Leon en Juliette van Annejet van der Zijl cadeau. Met dat boekenweekgeschenk kun je op zondag 15 maart GRATIS met de trein!

Als je dus ruim voor 15 maart (anders kunnen we de tijdige levering van de boeken niet garanderen) een wandelgids bestelt op www.gegarandeerdonregelmatig.nl kun je zondag 15 maart GRATIS al lezend met de trein naar het startpunt van een fijne wandeling.

Met het bespaarde geld stellen wij ons onderweg een fijne kop koffie met appelgebak voor. Misschien wel met slagroom erop!

Op www.gegarandeerdonregelmatig.nl staan bijna 50 gidsen voor je klaar om uit te kiezen. Dat is misschien nog wel het moeilijkste van deze hele actie. Natuurlijk mag je er ook twee of meer wandelgidsen kiezen. Dan stel je ook direct dat toefje slagroom veilig, want dan hoef je de verzendkosten niet te betalen.

We wensen je veel lees- trein- en wandelplezier!

NB Wees er snel bij want voor het boekenweekgeschenk geldt: zolang de voorraad strekt...

Er zijn maar weinig Nederlandse steden die we nog niet hebben ontsloten met onze mooie stadswandelgidsen. En wij hadden op de uitgeverij al heel vroeg door dat de echte liefhebber niet in het drukke toeristische centrum van de stad wil zijn maar juist behoefte heeft om buiten dat centrum in alle rust bijzondere wijken, parken en onverwachte eigenaardigheden te ontdekken. Behalve voor de 4 grote steden hebben we stadsgidsen voor Eindhoven, Arnhem en Nijmegen en aan gidsen voor Zwolle, Dordrecht en Amersfoort wordt hard gewerkt.

Iets minder origineel dan onze thematische wandelgidsen zijn onze streekwandelgidsen. Maar niet minder mooi! In vele Nederlandse windstreken hebben onze auteurs fraaie wandelingen door een keur van Nederlandse landschappen beschreven waarvan sommige met een zandpadgarantie van wel meer dan 90% Ideale gidsen voor als je op de zondagmiddag eens een ander landschapje wilt zien. Soms combineren we streekwandelgidsen met een thema zoals landgoederen. Echt gidsen voor wie wil onthaasten!

Als er iets is waar onze uitgeverij bekend om staat dan zijn dat onze bijzondere wandelgidsen. Iedere keer opnieuw melden auteurs zich bij ons met thema's die we zelf niet hadden kunnen bedenken: wandelingen langs verdwenen eilanden, pauperwandelingen, wandelingen langs psychiatrische klinieken, wandelingen over de campus en wandelingen langs de mooiste Nederlandse wijngaarden. Wij maken daar de mooiste gidsen van die behalve wandelingen ook een schat aan achtergrondinformatie bevatten. We winnen er regelmatig prijzen mee.