TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 21-03-2019

Help ons mee om De mooiste wijnwandelingen in Nederland mogelijk te maken!

Niet alle wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig redden het op eigen kracht. Sommige juweeltjes hebben een duwtje in de rug nodig. Regelmatig doen we een beroep op fondsen en bedrijven maar voor De mooiste wijnwandelingen in Nederland van auteurs Mariëlla Beukers en Wanda Catsman zijn we aan het crowdfunden geslagen. 

Help ons mee om De mooiste wijnwandelingen in Nederland mogelijk te maken! Dat kan tot en met 31 maart. KLIK HIER!

De mooiste wijnwandelingen in Nederland
Mariëlla Beukers en Wanda Catsman willen samen een wandelgids maken met wandelingen langs de mooiste wijngaarden van Nederland. Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig wil die wandelgids graag uitgeven. De (8) wijngaarden liggen op de prachtigste plekjes van ons land en je kunt er fantastisch wandelen. De wandelingen zijn 10 á 15 kilometer lang.

We hebben je hulp nodig!
Om de wandelgids te laten ontwerpen, te drukken en om hem in de winkels te krijgen is geld nodig. Je kunt ons helpen door uiterlijk 31 maart een bijdrage te doen via Voordekunst. Doneren kan al vanaf 10 euro. Als alles lukt presenteren we de wandelgids in het najaar in één van de mooiste wijngaarden van Nederland.

Wat krijg je er voor terug?
Voor wat hoort wat en daarom hebben we een aantal mooie tegenprestaties bedacht: voor elk wat wils. Dat kan variëren van een gesigneerd exemplaar van deze mooie wandelgids tot een wandeling met Mariëlla en Wanda waarbij ze je alles over wijn en wandelen vertellen. Liever wijn proeven? Dat kan natuurlijk ook. En je mag ook komen helpen bij de oogst. Zelfs slapen op de wijngaard behoort tot de mogelijkheden.

Mari?lla Beukers
Mariëlla Beukers is vinoloog en historicus. Ze beheert de website Wijnkronieken waar alles over wijn, geschiedenis en reizen gaat. Ze is specialist op het gebied van wijngeschiedenis. Ze publiceert in tijdschriften en magazines, is auteur van diverse boeken en geeft lezingen en workshops. Mariëlla vertelt de verhalen in de wandelgids en weet zelfs de meest verstokte bierdrinker te verleiden om eens naar een wijngaard te wandelen en een wijntje te proberen.

Wanda Catsman
Wanda Catsman is gepassioneerd wandelaar en blogger. Al op jonge leeftijd ging deze nieuwsgierige Zeeuwse aan de wandel en die passie is gebleven. In het dagelijks leven werkt ze als community manager bij het Diabetes Fonds. Ze schrijft veel over haar wandelervaringen op haar blog Wanda Wandelt. Het maken van een eigen wandelgids stond al lang op haar verlanglijstje. De uitgever koppelde Wanda en Mariëlla aan elkaar en het ideale auteursduo was geboren.

De mooiste wandeling van 2019
Door de bezoekers van Wandelzoekpagina is de Wijnwandeling Groesbeek gekozen als de Mooiste wandeling van 2019. De Wijnwandeling bij Groesbeek is één van de wandelingen die straks in De mooiste wijnwandelingen in Nederland komt te staan. De wandeling voert door het glooiende heuvellandschap rondom Groesbeek langs wijngaarden De Plack en Colonjes. Een mooie kans om nú alvast kennis te maken met de gids. Je kunt de wandeling gratis downloaden op Wandelzoekpagina.