TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 20-10-2022

LAW en streekpaden
In onze vrije tijd wandelen we graag met de gidsen van Wandelnet en NIVON. Jeroen is al een poosje bezig met het Pieterpad. Hij is al bij Hardenberg. Lourens schiet al aardig op het Maarten van Rossumpad. Pure ontspanning. Normaal zijn we tijdens onze wandelingen altijd druk met routebeschrijvingen, GPS-tracks en fotografie. Van A naar B en dan weer verder naar C en onderweg overnachten in een gezellige BenB, een oubollig plattelandshotelletje of heel basic in een tentje. En effe geen verzendkosten met kortingscode HETISHERFST

Netwerkwandelen
Geen zin in moeilijke routebeschrijvingen of lastige kaartjes? Ga dan aan de wandel met de netwerkwandelgidsen van Uitgeverij Elmar. We hebben er wel elf verschillende: De Achterhoek en De Liemers, Delfland en Haaglanden, Groene Hart, Hart van Brabant, Kennemerland, Sallandse Heuvelrug en IJsselvallei, Twente, Utrechtse Veenweiden, Waterland en Zaanstreek, Zeeland en Zuid-Hollands Rivierenland. Mooie behendige gidsjes en we bezorgen ze deze maand nog zonder verzendkosten als je gebruik maakt van kortingscode HETISHERFST.

Op stap met Noordboek
Van deze Friese uitgeverij hebben we ook een aantal aantrekkelijke werkjes in de kast staan. Voor de religieus geïnteresseerde wandelaar zijn er het Bonifatius Kloosterpad, Het Jabikspaad en het Klooster Claercamppad (met wandel- en fietsroutes). Of wandel over het Hondsrugpad van Groningen naar Coevorden of Meppen. Of ga wandelen langs knooppunten in de Stellingwerven met Tussen Landweer en Friese Waterlinie. Voor de meeste lezers van ons is het Vallei en Eempad dichter bij huis.