TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 18-06-2020

Het wordt zomer!
Het wordt zomer dit weekend. Net als de lente een mooie tijd om te gaan wandelen. En er wordt heel veel gewandeld tegenwoordig. Het lijkt wel alsof Nederland het wandelen massaal heeft ontdekt in coronatijd. Wij merken het elke dag want we verkopen heel veel wandelgidsen. Daar zijn we natuurlijk blij mee.   

Bederfelijke wandelgidsen
Het is met wandelgidsen net als met veel van je dagelijkse boodschappen. Ze zijn aan bederf onderhevig. Vaak is het zo dat er op de dag dat nieuwe gidsen van de drukker komen er in het veld al weer het nodige veranderd is. Gelukkig hebben de meeste van onze wandelaars een flexibele instelling en komen ze er met het kaartje of de GPS-track wel weer uit.

Altijd gratis actuele informatie
Op Wandelzoekpagina kun je van veel routes uit onze gidsen de actuele status vinden. Wij vinden deze service aan kopers van onze gidsen belangrijk en stimuleren onze auteurs zo veel mogelijk om hun routes op Wandelzoekpagina actueel te houden. Dat doen ze vaak aan de hand van opmerkingen van wandelaars en andere signalen uit het veld. We stellen het dus erg op prijs als je tekortkomingen in onze gidsen bij ons of op Wandelzoekpagina meldt.

Makkelijker dan ooit
Wij willen die service nog verder verbeteren en gaan vanaf nu in wandelgidsen per wandeling een QR-code opnemen waarmee je direct naar de wandeling op Wandelzoekpagina kunt springen. Daar kun je gratis de meest actuele gegevens van een wandeling downloaden. De eerste gids met QR-code is de vierde druk van Wandelen over ongebaande paden in de Achterhoek die een dezer dagen van de drukker komt. 

Thematische wandelgidsen
Als er iets is waar onze uitgeverij bekend om staat dan zijn dat onze bijzondere wandelgidsen. Iedere keer opnieuw melden auteurs zich bij ons met themas die we zelf niet hadden kunnen bedenken: wandelingen langs verdwenen eilanden, pauperwandelingen, wandelingen langs psychiatrische klinieken, wandelingen over de campus en wandelingen langs de mooiste Nederlandse wijngaarden. Wij maken daar de mooiste gidsen van die behalve wandelingen ook een schat aan achtergrondinformatie bevatten. We winnen er regelmatig prijzen mee.

Streekwandelgidsen
Iets minder origineel dan onze thematische wandelgidsen zijn onze streekwandelgidsen. Maar niet minder mooi! In vele Nederlandse windstreken hebben onze fraaie auteurs wandelingen door een keur van Nederlandse landschappen beschreven waarvan sommige met een zandpadgarantie van wel meer dan 90%. Ideale gidsen voor als je op de zondagmiddag eens een ander landschapje wilt zien. Of als je een leuk kadootje zoekt voor je nicht in de Achterhoek of je oom in Zuid-Limburg. Soms combineren we streekwandelgidsen met een thema zoals landgoederen. Ideale gidsen voor wie wil onthaasten!

Stadswandelgidsen
Er zijn maar weinig Nederlandse steden die we nog niet hebben ontdekt. En wij hadden op de uitgeverij al heel vroeg door dat de echte liefhebber niet in het drukke toeristische centrum van de stad wil zijn maar juist behoefte heeft om buiten dat centrum in alle rust bijzondere wijken en parken te ontdekken. Behalve voor de 4 grote steden hebben we stadswandelgidsen voor Eindhoven, Arnhem en Nijmegen en aan gidsen voor Zwolle, Dordrecht, Amersfoort en Groningen wordt hard gewerkt.