TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 18-11-2021

Hij komt hij komt!
Hij komt hij komt - en hij neemt heel veel wandelgidsen mee!

De Sint die is weer aangekomen
Met een schip ver over zee
Het ruim volgeladen met kadootjes
Hij brengt voor iedereen wat mee

Na een jaar vol van corona
Van lockdowns, testen en gedoe
Je mocht alleen maar Netflix kijken
Of wandelend naar buiten toe

Voor velen een ontdekkingsreis
Want wandelen is best wel fijn
Het is goed voor lijf en leden
Lekker in beweging zijn

En met die leuke wandelgidsjes
Kom je op de mooiste plekken
Gegarandeerd Onregelmatig
Laat je het allemaal ontdekken

Een gids is een perfect cadeau
We hebben voor iedereen wel wat
Voor bos en hei of door de polders
Of lekker lopen in de stad

Wacht niet te lang met het bestellen
De Sint die heeft het erg druk
Maar met onze mooie gidsen
Kan pakjesavond niet meer stuk

En ben je zuinig aangelegd
Gebruik de code SINTERKLAAS
Dan wordt je pakje helemaal GRATIS
Thuisbezorgd door Pieterbaas

De Wandelpiet 

Thematische wandelgidsen
Iedere keer opnieuw melden auteurs zich bij ons met thema's die we zelf niet hadden kunnen bedenken: wandelingen langs verdwenen eilanden, pauperwandelingen, wandelingen door vinexwijken, wandelingen over de campus en wandelingen langs de mooiste Nederlandse wijngaarden. Wij controleren dan met veel plezier de routes en laten ons verrassen door alle wetenswaardigheden die we voor het maken van de gids aangeleverd krijgen. Jan Ensing won er met de mooiste boswandelingen in Nederland zelfs de prestigieuse wandeltrofee mee.   

Streekwandelgidsen
Iets minder origineel dan onze thematische wandelgidsen zijn onze streekwandelgidsen. Maar niet minder mooi! In veel Nederlandse windstreken hebben onze auteurs fraaie wandelingen door een keur van Nederlandse landschappen beschreven waarvan sommige met een zandpadgarantie van 100%. Ideale gidsen voor als je op de zondagmiddag eens een ander landschap wilt zien of een weekje naar Drenthe hebt geboekt. Of als je een leuk kadootje zoekt voor je nicht in de Achterhoek of je oom in Zuid-Limburg. Soms combineren we streekwandelgidsen met een thema zoals landgoederen. Ideale gidsen voor wie wil onthaasten!

Stadswandelgidsen
Er zijn maar weinig Nederlandse steden die we nog niet hebben ontdekt. En wij hadden op de uitgeverij al heel vroeg door dat de echte liefhebber niet in het drukke toeristische centrum van de stad wil zijn maar juist behoefte heeft om buiten dat centrum in alle rust bijzondere wijken en parken te ontdekken. Behalve voor de 4 grote steden hebben we stadswandelgidsen voor Eindhoven, Arnhem, Nijmegen, Dordrecht, Groningen en Zwolle en aan gidsen voor Tilburg, Deventer en Amersfoort wordt hard gewerkt. Voor inwoners van deze steden een feest der herkenning, voor bezoekers een ware ontdekkingsreis ...