TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 23-12-2021

Kijk bij ons en koop bij je eigen boekwinkel
Het is weer zover. De zoveelste lockdown. Winkels, musea, theaters, bioscopen, sportscholen, etcetera. Alles is dicht. Tot 14 januari zijn we aangewezen op elkaar. Samen thuis spelletjes doen, Netflix kijken of aan de wandel - als het een beetje redelijk weer is natuurlijk.

Nederlanders gingen het afgelopen jaar door corona massaal op pad met onze wandelgidsen. Nog nooit verkochten we er in één jaar zoveel. Het resulteerde in de volgende Top 10:

1. Wandelen in Twente
2. Wandelen in Groot Amsterdam
3. Wandelen buiten de binnenstad van Amsterdam
4. De mooiste kasteelwandelingen in Gelderland
5. Amsterdam acht keer anders
6. Wandelen in het Rijk van Nijmegen
7. Wandelen in Utrecht
8. Wandelen in Schieland en de Krimpenerwaard
9. Lopen door Limburgs Heuvelland
10. Wandelen over de onbekende Veluwe

Door de lockdown zijn in heel Nederland de boekwinkels gesloten. Maar je kunt bij de meeste boekwinkels nog wel click-and-collect bestellen. Wij vinden het natuurlijk leuk als je een gids op onze website bestelt maar het is natuurlijk nog veel sympathieker als je een gids (van ons) bij je eigen boekwinkel bestelt. We zetten in deze nieuwsbrief onze beste boekverkopers even in de spotlights.

Boekhandel Broekhuis - Carina Filart
Carina Filart is bij Boekhandel Broekhuis in Enschede de specialist als het gaat om wandelgidsen. Carina wandelt zelf graag met de gidsen van Truus Wijnen, onze Twentse Wandelkoningin. In januari 2021 brachten we Wandelen in Twente uit. Deze gids verscheen precies midden in de lockdown en werd daardoor een regelrecht succes. Overal in Twente kom je wandelaars met dit bijzondere gidsje tegen. Mooi voor op de zondagmiddag.

Boekhandel Scheltema - Ursula Lange
Ursula Lange zwaait de scepter op de reisboekenafdeling van Boekhandel Scheltema in Amsterdam. Voorheen werkte ze bij Reisboekwinkel Pied a Terre totdat die winkel werd overgenomen door Scheltema. Bij Scheltema verkopen ze vooral onze wandelgidsen met routes in en rond Amsterdam: Wandelen in Groot Amsterdam, Wandelen buiten de binnenstad van Amsterdam en Amsterdam acht keer anders.

Reisboekwinkel De Zwerver - Thijs Buiting
Thijs Buiting is sinds 1994 eigenaar van Reisboekwinkel De Zwerver. Vanuit heel Nederland weten klanten zijn winkel in Groningen te vinden. Ze komen in de winkel of op zijn website. Thijs verkoopt echt alles. Een opvallend feitje is dat de gids Lopen door Limburgs Heuvelland in De Zwerver de best verkopende titel is. Hoe doet hij dat?