TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 14-02-2020

Kom (gratis) naar de Fiets- en Wandelbeurs
Van vrijdag 28 februari tot en met zondag 1 maart vindt de Fiets- en Wandelbeurs in de Utrechtse Jaarbeurs plaats. Deze beurs is het belangrijke (start)moment voor wandelend (en fietsend) Nederland. Als je nog niet weet waar je zult gaan wandelen in 2020 dan ga je naar de Fiets- en Wandelbeurs om inspiratie op te doen. Dat kan bij honderden stands maar ook bij tientallen lezingen. 

Wij staan op de beurs!
Uiteraard staan wij er ook met ons Gegarandeerd Onregelmatige kraampje. In stand 4.C.13 zijn al onze wandelgidsen te koop. Omdat Duitsland het themaland van deze Fiets- en Wandelbeurs is, krijgt iedereen die een gids bij ons kraampje koopt een exemplaar van onze gids Een dagje wandelen in Duitsland gratis - zolang de voorraad strekt.

Onze auteurs zijn er ook!
We zijn rijk vertegenwoordigd op de Fiets- en Wandelbeurs. Een aantal van onze auteurs staat op de informatiemarkt of verzorgt een lezing:
1) Blogster Wanda Catsman staat op de informatiemarkt en houdt lezingen over De mooiste wijnwandelingen van Nederland.
2) Wandelsocioloog Gerard Goudriaan is ook op de informatiemarkt te vinden en vertelt je alles over wandelen in de stad.
3) De Trage-Tochten-jongens Rutger Burgers en Rob Wolfs gaan lezingen met zandpadgarantie verzorgen.
4) En last but not least komen Els van den Kerkhof, Hans Corbijn en Aagje Feldbrugge naar de beurs om je in lezingen en op de informatiemarkt enthousiast te maken voor wandelen in Zeeland. 

Ga GRATIS naar de Fiets- en Wandelbeurs!
Als je vóór 27 februari voor minstens € 50 aan wandelgidsen bestelt op onze website krijg je van ons 2 toegangskaarten (ter waarde van € 30) voor de Fiets- en Wandelbeurs GRATIS. Geef dan bij je bestelling in het opmerkingenveld aan: WANDELBEURSKAARTEN. Wij sturen de toegangskaarten dan in de laatste week van februari naar je op. 

Wandelen in Zeeland
Na de succesvolle gids Walcherse wandelingen uit 2018 verscheen onlangs de gids Zeeuwse zwerftochten. Els van den Kerkhof, Hans Corbijn en Aagje Feldbrugge laten de wandelaars kennismaken met al het moois (en lekkers) dat Zeeland te bieden heeft. Ze gaan daar op de Fiets- en Wandelbeurs enthousiast over vertellen. En ze nemen een heleboel Zeeuwse wandelfans mee die je op de informatiemarkt alles willen vertellen.

Wandelen in de stad
Gerard schreef voor onze uitgeverij de gidsen Amsterdam acht keer anders en Utrecht acht keer anders. In beide gidsen wandelt hij aan de hand van een aantal aansprekende thema's de steden door.  Gerard is een ervaren stadsgids. Behalve Amsterdam en Utrecht en zijn woonplaats Dordrecht kent hij ook Berlijn, Parijs en Madrid op zijn duimpje en verzorgt hij daar regelmatig excursies. Je vindt Gerard op de informatiemarkt.

Wijnwandelen in Nederland
Wanda 'Wandelt' Catsman schreef samen met Mariëlla Beukers De mooiste wijnwandelingen in Nederland. In deze gids laten Wanda en Mariëlla wandelaars kennismaken met de mooiste wijngaarden op Nederlandse bodem. Je komt alles te weten over druivenrassen, zuidhellingen en de lekkerste Nederlandse wijnen. Op de Fiets- en Wandelbeurs gaat ze er een aantal lezingen over geven. En ze staat op de informatiemarkt.