TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 28-01-2021

Wees goed voorbereid op het einde van de lockdown
De boel zit nog steeds behoorlijk op slot. Wandelen in je eigen omgeving, Netflix kijken en legpuzzels maken is zo ongeveer het enige dat je nog kunt doen. Hoe lang het nog gaat duren weten we niet maar als het voorbij is wil je natuurlijk goed voorbereid zijn en direct de wijde wereld in! Ook al is die wijde wereld vooralsnog waarschijnlijk niet groter dan Nederland. Maar niet getreurd want daar heeft onze uitgeverij hele mooie wandelgidsen voor.

Voor wandelaars die zich goed willen voorbereiden op het einde van de lockdown hebben we een interessante aanbieding. Je kunt al onze wandelgidsen kopen voor 350 euro. Daarvoor krijg je de 54 mooiste wandelgidsen van Nederland. Dat is nog geen 7 euro per gids: 10 euro minder dan normaal. Dan zit je nooit meer om een wandeling verlegen. En je familie en je vrienden profiteren natuurlijk mee van je wandelgidsenbibliotheek. We hebben de prijs van deze mooie aanbieding al lang niet meer verhoogd. Tot en met 28 februari kun je al onze wandelgidsen nog steeds kopen voor 350 euro. Daarna verhogen we de prijs naar 400 euro. Nog steeds een koopje.

Maar je kunt al onze gidsen natuurlijk ook gewoon winnen. Elke maand verloten wij een complete set wandelgidsen. Dat doen we al sinds 2014. De eerste winnaar won ongeveer 15 wandelgidsen en de laatste kreeg er meer dan 50. In 2020 gingen we 10 keer met een zware doos wandelgidsen op stap op weg naar prijswinnaars. We bezorgen de prijs altijd persoonlijk. Met het openbaar vervoer of op de fiets want we houden wel van duurzaam. En we vinden het erg leuk om onze prijswinnaars te leren kennen. Hieronder zie je een aantal gelukkige prijswinnaars geportretteerd.

Ook een keertje winnen? Schrijf je dan snel in op onze website!

PS Behalve onze eigen wandelgidsen verkopen we op onze website ook hele mooie netwerkwandelgidsen van Uitgeverij Elmar en de LAW-gidsen en streekpaden van Wandelnet en NIVON

Annette Uiterdijk en Jos de Leeuw
Hoe ziet een prijsuitreiking er uit in coronatijd? Uitgever Vellinga reisde begin mei met 48 wandelgidsen naar Annette Uiterdijk en Jos de Leeuw in Amersfoort. Annette had zichzelf en Jos opgegeven voor de prijsvraag. Twee mailadressen en dus twee kansen. Slim! Gelukkig hebben de wandelgidsen van onze uitgeverij een gunstige breedte. Als je er 12 naast elkaar legt is het precies anderhalve meter. De prijs kon dus gegarandeerd veilig op gepaste afstand worden overhandigd. Er werden uiteraard geen handen geschud. Jos en Annette zijn al jaren fanatieke verzamelaars van onze gidsen.

Wim Schultz
"Haalt ie dat nog wel?" Dat vroeg een goede vriendin aan de uitgever toen hij vertelde dat hij 50 Gegarandeerd Onregelmatige wandelgidsen ging bezorgen bij de 81-jarige prijswinnaar Wim Schultz. "Maak je geen zorgen! Daar weten wij wel raad mee." Aldus de krasse tachtiger, die wij in Nieuw-Buinen ontmoetten. En hij toonde uitgever Metz trots zijn camper waarmee hij en zijn vrouw Marijke er regelmatig op uit trekken om elders in het land te gaan wandelen. Wim heeft ons beloofd fotootjes te sturen van de 750 wandelingen, die hem en zijn vrouw nog te wachten staan.

Peter Drost
Peter Drost wist eigenlijk niet zo goed wat hem bezielde toen hij zich inschreef voor onze prijsvraag. Natuurlijk: hij nam ooit 10 weken vakantie op om vanuit Frankrijk naar Lasagne de Compostella te lopen, begeleidde een vriend op een stukje van de GR5 richting de Middellandse Zee en pakte ook al een stukje van het Pieterpad mee. Met veel enthousiasme vertelt hij over zijn gastgezinnen onderweg: "In de buurt van Nijmegen logeerde ik bij een man die in een nietjes-fabriek werkte!" Met zijn prijs gaat ie nog veel meer leuke mensen tegenkomen ...