TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 21-12-2017

Lopen langs linies voor maar 10 euro

Nederland waterland: in onze hele geschiedenis is water altijd en overal een bedreiging geweest. Maar het feit dat grote delen van ons land onder de waterspiegel liggen heeft ook zijn voordelen. Om ons vaderland te beschermen tegen vijanden hebben wij door de eeuwen heen gebruik gemaakt van datzelfde water. We konden grote stukken land onder water zetten om zo een vijandige opmars te vertragen. De vele 'waterlinies' hebben inmiddels hun nut verloren. Toch zijn de restanten of vakkundig gerestaureerde linies tegenwoordig op veel plekken goed te zien. Bovendien is het er mooi wandelen. Vanaf de dijkjes heeft de wandelaar prachtig uitzicht over het omringende land. In deze wandelgids hebben we gewandeld rondom negen uiteenlopende waterlinies die samen een goed beeld geven van de verdediging van ons vaderland.

Onze vaste klanten, meelopers én prijsvraagdeelnemers krijgen de mogelijkheid de gids al extra voordelig in huis te hebben nóg voordat deze in de winkel ligt. 

BESTEL DEZE GIDS MET 5 EURO KORTING!

Deze gids verschijnt pas 15 januari maar kan nu al besteld worden voor slechts € 10,- (na 15 januari geldt de landelijke winkelprijs van € 14,95). Een kortingscode is niet nodig! En als u tegelijk nog een tweede gids (dezelfde óf een andere) bestelt betaalt u geen verzendkosten! Uw (eventueel gecombineerde) bestelling wordt z.s.m. ná 15 januari verstuurd. 

PS Let ook op onze mooie Kerstaanbieding. Twee mooie Amsterdamse gidsen voor een tientje per stuk (tot en met 31 december).

De makers
Rob Wolfs en Rutger Burgers zijn door de wol geverfde routemakers. De afgelopen decennia brachten zij in heel Nederland al de mooiste wandelpaden in kaart. Voor veel wandelknooppunten-netwerken leverden zij de inspiratie en terreinkennis. Onder de naam 'Trage Tochten' zijn veel van hun routes inmiddels een begrip onder liefhebbers van lopen over zoveel mogelijk onverharde paden.

Kerstwandelen in Amsterdam
Geen zin in al die blubber in het bos en op de hei? Ga dan in de kerstvakantie in Amsterdam aan de wandel! De stad is mooi verlicht en op elke hoek is er een gezellig café om op te warmen. Om meer geld over te houden voor een lekker biertje hebben we daarom de wandelgidsen Wandelen buiten de binnenstad van Amsterdam en Amsterdam acht keer anders tot en met 31 december in de aanbieding gedaan.

Lopen langs linies op Wandelzoekpagina
De liniewandelingen uit deze wandelgids vind je ook op Wandelzoekpagina. Hier vind je ook de routes die niet in de gids terecht zijn gekomen. We hebben ernaar gestreefd om zoveel mogelijk onverharde en exclusieve paden op te nemen. Op Wandelzoekpagina vind je de actuele routebeschrijvingen, GPS-tracks en wandelkaartjes. Voor de topografische wandelkaartjes vraagt Wandelzoekpagina een kleine bijdrage.