TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 21-03-2017

De wandelplanning voor april staat op onze website www.gegarandeerdonregelmatig.nl
Deze week is de lente begonnen en dat wordt tijd ook want na maanden ploeteren door de modder en de nattigheid wil de uitgever wel weer eens wat anders.

Waar gaat de uitgever naar toe?Er staat weer een aardig rijtje wandelingen op onze website: omdat we bezig zijn met gidsen in het Rivierenland en rondom waterlinies zijn we in april relatief veel in het midden van het land te vinden. Later in het jaar volgen wandelingen in andere streken van Nederland.

Presentatie eerste Groene Wissel wandelgids
Op donderdag 23 maart presenteren we Groene Wissels Noord-Holland van debuterend auteur Bart van der Schagt. Tot nog toe kwamen wandelaars in Noord-Holland er een beetje bekaaid af bij onze uitgeverij maar dat maken we in één keer goed. Tot en met 23 maart is de nieuwe wandelgids voor slechts 10 euro te koop op onze website maar als je naar de presentatie komt krijg je hem zelfs gratis én met een handtekening van WandelBart himself. Aanmelden voor de wandelingen en voor de presentatie is noodzakelijk. Dat kan gewoon via www.gegarandeerdonregelmatig.nl Hartelijke groeten van de uitgever!