TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 17-11-2017

MEELOPEN met de uitgever in december
De wandelplanning voor DECEMBER staat op onze website. Bekijk snel waar je de komende maand overal met de uitgever kunt meelopen.

In november zijn we voor het eerst gaan CAMPUSLOPEN en dat was voor veel meelopers een bijzondere ervaring. Met hun bont gekleurde rugzakjes en kloeke stappers vielen de meeste van onze wat oudere meelopers best wel op tussen de jeugdige en leergierige studenten. Omdat universiteiten openbaar toegankelijk zijn lopen de routes ook door gebouwen heen. Daarom controleren we deze routes alleen op doordeweekse dagen en buiten de schoolvakanties.

Bergbeklimmers kunnen in december ook weer hun hart ophalen. Voor de eerste en enige Twentse bergwandelgids beklimmen we de Friezenberg, Apenberg, Rozenberg, Austieberg en de Lonnekerberg. Stijgijzers mee!

Na Utrecht, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven brengen wij volgend jaar stadswandelgidsen voor ARNHEM en NIJMEGEN uit. Voor Arnhem zit het veldwerk er al weer een poosje op. In december gaan we proeflopen in Nijmegen. 

Om alle wandelingen die we in 2018 gaan maken op te kunnen schrijven hebben we een speciale MEELOPERSAGENDA gemaakt. In die agenda heeft meeloper Theo Heijmans zich fotografisch uitgeleefd op alles waar ieder ander tijdens de wandelingen achteloos overheen stapt.

NB Aanmelden voor de wandelingen op onze website is noodzakelijk!

Wandelen in de geest van Jac. P. Thijsse
Op 29 november presenteren wij Wandelen in de geest van Jac. P. Thijsse. In deze bijzondere gids gaan Wim Huijser en Rob Wolfs met de oude Verkade-albums onder de arm aan de wandel om de geest van Jac. P. Thijsse, oprichter van Natuurmonumenten, te vinden. Tot en met 29 november kun je intekenen voor deze bijzondere gids voor slechts 10 euro.   

Polderlopen in december
Rond 20 december begint de winter. Voor uitgevers Maarten en Lourens de reden om nieuwe polders te verkennen en om voor de honderd-en-veertiende keer naar het Observatorium Robert Morris te lopen. Deze keer wandelen ze van Genemuiden naar Kampen door polder Mastebroek. Meer weten of aanmelden?  

Pakjesavond komt er aan!
Pakjesavond komt er aan en wat kun je de verstokte wandelaar beter schenken dan een paar mooie wandelgidsen. Om die reden hebben we twee van onze wandelgidsen in de bonus gedaan voor maar 10 euro per stuk: De mooiste eilandwandelingen van Nederland en Vorstelijk wandelen. Het gedicht moet je zelf nog maken. Sorry!