TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 13-12-2017

Meelopen met de uitgever in januari
De wandelplanning voor JANUARI staat op onze website. Bekijk snel waar je de komende maand overal met de uitgever kunt meelopen.

NIEUWE REGELS
Meelopen met de uitgever is een populaire bezigheid. De wandelplanning voor december bleek in een mum van tijd volgeboekt en we moesten dan ook veel kandidaat-meelopers teleurstellen. Om meer wandelaars een kans te geven mee te lopen met de uitgever mag je je vanaf 1 januari maandelijks nog maar voor maximaal 1 wandeling inschrijven.

We gaan door met CAMPUSLOPEN in Leiden, Wageningen en in Amsterdam. In Amsterdam waren we al eerder om langs UvA-gebouwen te wandelen. In januari is de VU aan de beurt.

In NIJMEGEN lopen we het Waalsprongpad en het Wijchenpad. Auteur Kees Volkers maakt zelfs de meest saaie achterbuurt aantrekkelijk om door heen te lopen.

En we zijn natuurlijk weer in de ACHTERHOEK te vinden waar we een paar mooie landgoederen gaan opzoeken. In januari starten we in Doetinchem en Vorden.

In TWENTE gaan we de Paasberg, Hakenberg, Koningsbelt en Kuiperberg beklimmen.

Wie in ZEELAND woont (of zin heeft in ene lange reis met trein en bus) kan de uitgever in het veld ontmoeten in Domburg en Burgh-Haamstede.

Maar eerst wordt het KERST en speciaal daarvoor hebben we een mooie AANBIEDING gemaakt. Onze beide Amsterdamse wandelgidsen kosten maar een tientje per stuk! Mooie sfeervol verlichte stadswandelingen en altijd wel een gezellige gelegenheid in de buurt om te schuilen voor zo'n vervelende natte winterse sneeuwbui. Aanmelden voor de wandelingen op onze website is noodzakelijk

Polderlopen in december
Bijna alle wandelingen in december waren volgeboekt maar op één wandeling is nog ruimte genoeg voor meelopers. Op woensdag 20 december lopen uitgevers Metz en Vellinga van Genemuiden naar Kampen door de fraaie polder Mastenbroek. Veel ideeën voor de uitgeverij zijn op mooie kilometerslange polderwegen uitgedacht. www.gegarandeerdonregelmatig.nl/meelopen

Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem
De liefhebbers moeten nog even geduld hebben maar één ding is zeker: nog vóór Sint Juttemis gaat Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem verschijnen. Wie niet kan wachten op zoveel moois kan de wandelingen al gratis downloaden op: www.wandelzoekpagina.nl/wandelen-buiten-de-binnenstad-van-arnhem

Maar voor de achtergronden en andere Arnhemse geheimen moet je deze gids toch echt bestellen!


Kerstmis in Amsterdam
Geen zin in al die blubber in het bos en op de hei? Ga dan met kerst in Amsterdam aan de wandel! De stad is mooi verlicht en op elke hoek is er een gezellig café om op te warmen. Om meer geld over te houden voor een lekker biertje hebben we daarom de wandelgidsen Wandelen buiten de binnenstad van Amsterdam en Amsterdam acht keer anders