TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 10-05-2017

De wandelplanning voor juni staat op onze website www.gegarandeerdonregelmatig.nl!

Het lijkt toch eindelijk echt lente te worden. Het is lang (te) koud gebleven maar nu komt dan eindelijk al het mooie groen tevoorschijn. Aan de wandel dus! Er staan weer een heleboel mooie bestemmingen op de rol in juni.

 

Alle 13 goed!
Dat klinkt wat raar maar het is de naam van een nieuwe wandelgids die we gaan maken en waarvoor we alle auteurs hebben uitgenodigd om hun mooiste wandeling aan te wijzen. Elke maand gaan we dan met een paar auteurs aan de wandel op de door hun gekozen route. En iedereen mag mee! Dus als u graag met uw populaire auteur in zijn eigenste biotoop op de foto wilt grijp dan uw kans.

 

Presentatie De mooiste landgoedwandelingen in Salland
Op zaterdag 3 juni presenteren we onze nieuwe gids De mooiste landgoedwandelingen in Salland (geschreven door sterauteur Marycke Janne Naber) op Den Alerdinck.  Den Alerdinck is een havezate in Laag Zuthem, een dorpje tussen Zwolle en Heino. U bent van harte welkom om deze presentatie (inclusief een gratis landgoedwandeling van 10 kilometer) bij te wonen. De nieuwe wandelgids kan nu al voor maar 10 euro op onze website worden besteld.

 

Presentatie Een wandeling rondom Zuid-Limburg
Na zijn magnum opus Wandelen buiten de binnenstad van Amsterdam had auteur Alex Buis behoefte aan rust en stak hij in Zuid-Limburg de grens over. In 12 stevige etappes liep hij om Zuid-Limburg heen - en maakte daar en passant een wandelgids van. Maar zeker geen wandelgids voor watjes! De presentatie van de gids is op zaterdag 17 juni in het Geuldalmuseum in Kelmis in het voormalige ministaatje Neutraal Moresnet. Wij lopen daar vanuit Vaals in 10 kilometer naar toe. De nieuwe gids kan vanaf 3 juni op onze website worden besteld ? de eerste paar weken voor het gebruikelijke tientje.

 

Aanmelden voor de wandelingen en voor de presentaties is noodzakelijk. Dat kan gewoon via www.gegarandeerdonregelmatig.nl

 

Hartelijke groeten van de uitgever!