TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 20-02-2018

Wijnwandelen in februari?
Het is natuurlijk helemaal fout om in februari te gaan wijnwandelen want het duurt nog minstens een half jaar voor de druiven rijp zijn. Toch gaan we wandelingen langs Nederlandse wijngaarden controleren om onze wijnwandelgids tegelijk met de druiven te kunnen oogsten. In maart nemen auteurs Mariëlla Beukers en Wanda 'Wandelt' Catsman ons mee naar wijngaarden in Groesbeek en Dreischor.

Meelopen met de uitgever in maart
De wandelplanning voor MAART staat op onze website. Bekijk snel waar je de komende maand overal met de uitgever kunt meelopen.

Februari was een roerige maand. Er heerst op de burelen van de uitgeverij nog steeds een licht opgewonden sfeer omdat we met 'Een wandeling rondom Zuid-Limburg' van Alex Buis de Wandeltrofee 2018 hebben gewonnen - de prijs voor de mooiste wandelroute van het jaar.

Op zaterdag 3 en zondag 4 maart gaat Alex over zijn prijswinnende gids vertellen op de Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht. Op beide dagen om 11.00 uur in zaal 2. Kom gerust luisteren. Alex zal een verrassend inkijkje geven in de intensieve en langdurige wordingsgeschiedenis van deze gids.

De uitgever heeft voor de maand maart weer een buitengewoon afwisselend pallet met wandelingen samengesteld. U vindt ze op onze website. Vanwege het grote succes van de meeloperij mag u maximaal voor één wandeling per maand inschrijven.

Nieuw zijn de WIJNWANDELINGEN in de planning van maart. Velen van u zullen vreemd opkijken want de uitgevers staan niet bepaald om hun wijnconsumptie bekend. Maar wij verbreden ons graag!

In maart begint de lente en daarom gaan uitgevers Metz en Vellinga weer 'polderlopen'. Wie meer wil weten over de ze lange traditie neemt een kijkje op de Polderlopers-website. Op hun verkenningstochten langs Nederlandse polders brengen ze deze keer een bezoek aan Brabantse polders rondom Lage Zwaluwe. Wie mee wil wandelen is welkom en - let op! - deze wandeling valt niet onder de maximaal-één-wandeling-per-maand-regeling.

NB Aanmelden voor de wandelingen op onze website is noodzakelijk!


Wandelroute van het jaar 2018
In de vorige nieuwsbrief (van vorige week) stond het ook al: we hebben de Wandeltrofee gewonnen met 'Een wandeling rondom Zuid-Limburg'. En jullie zullen het nog wel een paar keer van ons moeten horen. Want we waren, zijn en blijven trots op de prestatie van Alex Buis. Op de Fiets- en Wandelbeurs op 3 en 4 maart in Utrecht komt Alex over zijn nieuwe gids een lezing houden - en u kunt daarbij zijn!