TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 20-10-2017

MEELOPEN met de uitgever in november
De wandelplanning voor NOVEMBER staat op onze website. Bekijk snel waar je de komende maand overal met de uitgever kunt meelopen.

In het kader van onze verzamelbundel Alle 13 goed! kun je de komende maand op stap met Alex Buis (Een wandeling rondom Zuid-Limburg) en met Ester Smit (Romeinse veldtochten).

We gaan ook voor twee nieuwe wandelgidsen het veld in.

Zo gaan we CAMPUSLOPEN in Tilburg, Utrecht en Groningen. Auteur Paul Kurstjens - bekend van de vinexwandelingen - heeft een dertiental wandelingen door universiteitssteden beschreven die ons al wandelend de ontwikkeling van het hoger en universitair onderwijs laten zien.

En we gaan op verkenning in het DELFLAND. Kanidaat-auteur Cock Hazeu heeft een aantal routes in een ruime cirkel rondom Delft ontwikkeld die we gaan verkennen.

Om alle wandelingen die we in 2018 gaan maken op te kunnen schrijven hebben we een speciale MEELOPERSAGENDA gemaakt. In? die agenda heeft meeloper Theo Heijmans zich fotografisch uitgeleefd op alles waar ieder ander tijdens de wandelingen achteloos overheen stapt.

NB Aanmelden voor de wandelingen op onze website is noodzakelijk!

Campuslopen
Heimwee naar je studententijd? In november beginnen we met het controleren van wandelingen voor een nieuwe gids met campuswandelingen. Paul Kurstjens stelde 13 wandelingen samen die je in het veld de ontwikkeling van het hoger onderwijs laten zien. Van Groningen tot Maastricht en Rotterdam tot Enschede. Diploma niet noodzakelijk!

Romeinse veldtocht
In het kader van onze verzamelbundel Alle 13 goed! mocht elk van onze auteurs zijn of haar meest favoriete wandeling aanwijzen. Op woensdag 15 november wandelen we met Ester Smit - een van de auteurs van Romeinse veldtochten - van Berg en Dal naar Nijmegen langs oude sporen. Ester weet daar veel (en boeiend) over te vertellen!

Delflandverkenningen
Regelmatig melden zich nieuwe auteurs bij onze uitgeverij met een idee voor een gids. Bij wijze van test laten we de debutanten altijd eerst een paar proefwandelingen beschrijven. In november gaan we naar het Delfland om een aantal wandelingen van kandidaat-auteur Cock Hazeu aan een kritische toets te onderwerpen.