TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 29-04-2021

Stuur deze nieuwsbrief door aan je kinderen ...
Wie in het bos goed om zich heen kijkt kan het met eigen ogen zien: de meeste wandelaars zijn vrouwen van gevorderde leeftijd en ze wandelen bijna altijd met zijn tweeën. Mannen zie je veel minder in het bos en als je ze al ziet zitten ze heel vaak op een mountainbike. Kinderen gaan naar school en houden over het algemeen niet zo van wandelen. Jongvolwassenen zijn druk met hun studie, hun baan, hun gezin, hun Instagram of hun huis.

Wandelen is dus bij uitstek een bezigheid voor moeders en wat is dan een uitgelezen cadeau voor Moederdag? Juist ja! Een wandelgids! En die hebben wij!

TIP: Stuur (als je moeder bent) deze nieuwsbrief door naar je zoon of naar je dochter of naar je man. Voorkom dat ze Moederdag vergeten of dat je weer die eeuwige bloemen, parfum, cadeaubonnen, kleiwerkje of een brunch krijgt ...

We hebben voor elk was wils en dat in bijna elke streek van Nederland. We hebben mooie streekwandelgidsen met soms wel meer dan 90% zandpadgarantie. Daarnaast hebben we stadswandelgidsen waarmee je in veel steden op de meest bijzondere plekjes komt. En we hebben themawandelgidsen. Wandel mee door psychiatrische inrichtingen, loop in het spoor van Jac. P. Thijsse of bezoek eilanden die eigenlijk geen eilanden (meer) zijn.

Ontdek Nederland met de handige netwerkwandelgidsen van Elmar. Of ga op stap langs de LAW's en streekpaden van Wandelnet en NIVON. Wandel mee met boswachter Ellen. Beleef de natuur met de gidsen van Roots.

Kortom: er is altijd wel iets bijzonders te ontdekken. En speciaal voor Moederdag hoeven je kinderen dit keer geen verzendkosten (normaal € 1,95) te betalen. Gebruik daarvoor de kortingscode MOEDERDAG2021. Moederdag was nog nooit zó leuk.

Thematische wandelgidsen
Als er iets is waar onze uitgeverij bekend om staat dan zijn dat onze bijzondere wandelgidsen. Iedere keer opnieuw melden auteurs zich bij ons met thema's die we zelf niet hadden kunnen bedenken: wandelingen langs verdwenen eilanden, pauperwandelingen, wandelingen langs psychiatrische klinieken, wandelingen over de campus en wandelingen over  de mooiste Nederlandse bergen. Wij maken daar de mooiste gidsen van die behalve wandelingen ook een schat aan achtergrondinformatie bevatten. We winnen er regelmatig prijzen mee.

Streekwandelgidsen
Iets minder origineel dan onze thematische wandelgidsen zijn onze streekwandelgidsen. Maar niet minder mooi! In vele Nederlandse windstreken hebben onze auteurs fraaie wandelingen door een keur van Nederlandse landschappen beschreven waarvan sommige met een zandpadgarantie van wel meer dan 90%. Ideale gidsen voor als je op de zondagmiddag eens een ander landschapje wilt zien. Of als je een leuk kadootje zoekt voor je tante in de Achterhoek of je nichtje in Zuid-Limburg. Soms combineren we streekwandelgidsen met een thema zoals landgoederen. Ideale gidsen voor wie wil onthaasten!

Stadswandelgidsen
Er zijn maar weinig Nederlandse steden die we nog niet hebben ontdekt. En wij hadden op de uitgeverij al heel vroeg door dat de echte liefhebber niet in het drukke toeristische centrum van de stad wil zijn maar juist behoefte heeft om buiten dat centrum in alle rust bijzondere wijken en parken te ontdekken. Behalve voor de 4 grote steden hebben we stadswandelgidsen voor Eindhoven, Arnhem, Nijmegen, Zwolle en Dordrecht en aan gidsen voor Groningen, Deventer en Amersfoort wordt hard gewerkt.