TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 19-09-2017

Verleng je zomer met Gegarandeerd Onregelmatig!

Iedereen roept tegenwoordig VERLENG JE ZOMER dus dan doen wij het ook maar! De suggestie van die slogan is dat het ná de zomer allemaal ophoudt. Niets is minder waar natuurlijk. Met de wandelgidsen van Gegarandeerd Onregelmatig kun je namelijk het hele jaar door wandelen.

Voor iedereen een wandelgids!
We maken de mooiste wandelgidsen van Nederland en ze vallen in 3 categorieën te verdelen: stadswandelgidsen, streekwandelgidsen en thematische wandelgidsen. Voor elk weertype, voor elke stemming en voor elk wandelgezelschap hebben we de juiste wandelgids.

Loop eens mee met de uitgever
Wil je graag weten hoe zo'n wandelgids tot stand komt? Loop dan een keer mee met de uitgever terwijl hij een route voor een nieuwe gids gaat controleren. Op onze website staat maandelijks een overzicht van de wandelingen waarvoor je je kunt opgeven.

Win alle wandelgidsen
Kun je niet kiezen welke wandelgids je wilt gaan kopen schrijf je dan in voor onze maandelijkse prijsvraag. Voor je het weet staan we met een doos vol met al onze wandelgidsen bij je op de stoep.

Alle wandelgidsen al uit?
Dat kan natuurlijk maar niet getreurd. Op de website van onze digitale partner Wandelzoekpagina staan nog veel meer wandelingen die de moeite waard zijn om te lopen. Ook vind je op Wandelzoekpagina van veel wandelingen uit onze gidsen de meest actuele beschrijvingen

Stadswandelgidsen
De stadswandelgidsen van onze uitgeverij laten je de stad op een wel heel bijzondere manier zien. Een hele bijzondere reeks is 'Wandelen buiten de binnenstad van ...' waarbij de auteurs je meenemen naar onbekende plekken in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. En binnenkort naar Arnhem - maar dat duurt nog even.

Streekwandelgidsen
Met de streekwandelgidsen van Gegarandeerd Onregelmatig kom je net buiten de gebaande paden en streken. Waar de gekleurde paaltjes en de gemarkeerde routes van anderen stoppen gaan de gidsen van Gegarandeerd Onregelmatig verder. Van schouwpaden tot voormalige spoorlijnen, van zandpaden tot dijken: met onze wandelgidsen kom je gegarandeerd op de meest originele plekken van Nederland.

Thematische wandelgidsen
Onze thematische wandelgidsen hebben - de naam zegt het al - allemaal een eigen thema. De thema's zijn erg verschillend variërend van wildlife, bostypologieën, psychiatrische inrichtingen, bergen in Nederland, vinexwijken, bunkers, Romeinse restanten, kruisen en kapellen in Twente en bijzondere café's. En er komen regelmatig nieuwe thema's bij.