TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 16-08-2018

Walcheren Wandelwalhalla

Op dinsdag 28 presenteren wij WALCHERSE WANDELINGEN

Uitwaaien op het strand, turen naar de horizon vanaf hoge duinen, struinen langs sloten en slenteren door historische steden. De liefhebbers van zon, zee, rust en ruimte kunnen op Walcheren hun hart ophalen. Van Arnemuiden tot Zoutelande en van Biggekerke tot Veere. De samenstellers Els van den Kerkhof, Aagje Feldbrugge en Hans Corbijn slaan niets over wat voor de wandelaar interessant kan zijn. Daarbij lopen ze zoveel mogelijk 'van de weg af' dwars door het boerenland, langs watergangen en kreken van dorpen naar steden en over hoge duintoppen en prachtige stranden. Overal is de stilte oorverdovend en de drukte van de vele toeristen ver weg. Kom tot rust en ontdek Walcheren: een waar wandelwalhalla.

Onze vaste klanten, meelopers én prijsvraagdeelnemers krijgen de mogelijkheid de gids al extra voordelig in huis te hebben nóg voordat deze in de winkel ligt. 

KLIK HIER OM DEZE GIDS MET 5 EURO KORTING TE BESTELLEN!

Deze gids verschijnt pas 28 augustus maar kan nu al besteld worden voor slechts € 10,- (na 28 augustus geldt de landelijke winkelprijs van € 14,95). Een kortingscode is niet nodig! En als u tegelijk nog een tweede gids (dezelfde óf een andere) bestelt betaalt u geen verzendkosten en krijgt u onze jubileumbundel 'Alle 13 goed!' er GRATIS bij! Uw (eventueel gecombineerde) bestelling wordt z.s.m. ná 28 augustus verstuurd.

Presentatie bijwonen?
Wilt u de presentatie van deze wandelgids op dinsdagmiddag 28 augustus bijwonen? Dat kan! De auteurs lopen van Biggekerke naar Middelburg en bieden daar het eerste exemplaar aan dijkgraaf Poppelaars van Waterschap Scheldestromen aan. Stuur voor meer informatie en aanmelden een mail naar info@gegarandeerdonregelmatig.nl

Els van den Kerkhof
Els van den Kerkhof is geboren en getogen op Walcheren. Vanuit haar woonplaats Middelburg heeft zij alle mogelijke wandelpaden op het voormalige eiland in kaart gebracht. Samen met Aagje Feldbrugge heeft ze er, namens de Stichting Voetpaden Walcheren voor gezorgd dat iedereen nu ?van de weg af? kan genieten van de rust en ruimte van het Walcherse platteland.

Aagje Feldbrugge
Aagje Feldbrugge kan als geboren Groningse objectief beoordelen dat Walcheren een waar wandelwalhalla is. Als archeoloog weet zij als geen ander dat de veelbewogen geschiedenis van het voormalige eiland haar sporen heeft achtergelaten in het landschap. Van vliedberg en kreek tot oude zeedijk en vestingwerken: tijdens het wandelen is de geschiedenis voelbaar en zichtbaar.

Hans Corbijn
Boerenzoon Hans Corbijn uit Oostkapelle heeft 'zijn' Walcheren nooit verlaten. Zolang hij de toren van Oostkapelle maar ziet voelt hij zich op zijn gemak. Speciaal voor liefhebbers van Walcheren biedt hij wandelarrangementen aan waarin hij zelf de gids is. Compleet met bagagvervoer wordt wandelen op Walcheren zo voor iedereen een onvergetelijke ervaring.