TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 20-09-2018

Een melancholisch trio
Als geen ander bezong Nat King Cole ons mooiste wandelseizoen. In zijn Autumn leaves zoekt hij in de herfst naar langvervlogen liefdes. Wij hopen met onderstaand trio voor iedereen de zoektocht nog mooier te maken. De bossen zijn er klaar voor ...

The falling leaves drift by the window
The autumn leaves of red and gold
I see your lips, the summer kisses
The sun-burned hands I used to hold
Since you went away the days grow long
And soon I'll hear old winter's song
But I miss you most of all my darling
When autumn leaves start to fall
Since you went away the days grow long
And soon I'll hear old winter's song
But I miss you most of all my darling
When autumn leaves start to fall

Dit weekend is het zover. De herfst begint. Na een zonovergoten zomer worden de dagen weer korter. De zomer was zo nu en dan wel wat aan de warme kant om de wandelschoenen aan te trekken. Des te meer reden om het wandeltekort in de herfst te gaan inhalen. En dan komt een goede wandelgids natuurlijk altijd van pas.

Eigenlijk zijn al onze wandelgidsen wel geschikt om mee op uit te trekken in de herfst maar er zijn er toch een paar die we bijzonder onder uw aandacht willen brengen. En met de kortingscode HERFST2018 betaalt u tot en met zondag 7 oktober geen verzendkosten als u een wandelgids bij ons bestelt. Dat mag ook een andere wandelgids zijn. 

Bij bestelling van minimaal 2 wandelgidsen krijgt u onze mooie verzamelbundel Alle 13 goed! er gratis bij (zolang de voorraad strekt).

Wandelen in de geest van Jac. P. Thijsse
Hoe kun je de herfst beter beleven dan aan de hand van de grote meester zelf. Met deze gids wandel je in de voetsporen van Jac. P. Thijsse. Pak zijn bundel Bosch en Heide of Eik en Beuk óf Waar wij wonen en ruik de herfstgeuren van het begin van de 20e eeuw. Geniet van de sfeer van zijn aquarellen en kijk wat je er nog van terug herkent in het landschap.

Wandelen over de onbekende Veluwe
Zijn er betere plekken om de herfst mee te maken dan op de Veluwe? De vele bossen worden er mooi afgewisseld door heidegebieden en zandverstuivingen. Rob Wolfs zette er in Wandelen over de onbekende Veluwe 20 mooie routes uit rondom aantrekkelijke plaatsjes als Wolfheze, Otterlo, Kootwijk en Vierhouten waar het ook ná een wandeling goed toeven is. Pas wel op want onze koning gaat er graag op jacht!

De mooiste boswandelingen van Nederland
In deze gids neemt Jan Ensing je in 14 rondwandelingen door een grote variatie van Nederlandse bossen. Elk bostype heeft zijn eigen kleurenmelange in de herfst. Bewonder gele esdoorns in Winterswijk, rode beuken in Bergen op Zoom en de altijd groene naaldbomen en de stuifzanden in Appelscha. Met De mooiste boswandelingen van Nederland wonnen we in 2015 de Wandeltrofee.