TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 27-02-2020

Wandel mee met de auteurs van Gegarandeerd Onregelmatig

Op 1 maart begint volgens weerkundigen de lente en dat is voor ons natuurlijk een extra motivatie om de wandelschoenen aan te trekken en er op uit te gaan.

Een aantal van onze auteurs heeft aangegeven het leuk te vinden om met hun lezers aan de wandel te gaan. Daarom organiseren we dit voorjaar elke maand wandelingen met onze auteurs. Die gaan dan een wandeling uit één van hun gidsen lopen en hun lezers mogen mee.

Beleef een mooie dag met één van onze auteurs. Je wordt ontvangen met koffie en dan ga je aan de wandel. De auteurs kunnen je van alles en nog wat vertellen over wat er te zien is onderweg. En je mag ze alles vragen wat je maar wilt weten. Na afloop van de wandeling is er nog een gezellige nazit. Uiteraard zijn ze graag bereid om hun gids te signeren.

Meewandelen kost € 22,50 en daarvoor krijg je het volgende:
*) Koffie aan de start;
*) Een mooie wandelgids (die je direct kunt laten signeren door de auteur);
*) Deskundige begeleiding door één of meer enthousiaste auteurs;
*) Een drankje tijdens de gezellige nazit.

We trappen dit voorjaar af met wandelingen van Cock Hazeu, Rob Wolfs, Rutger Burgers en Bart van der Mark. Op onze website kun je je opgeven voor de wandelingen. Hou er rekening mee dat het aantal plaatsten beperkt is. Je krijgt van ons een bevestiging van aanmelding. In de week voor de wandeling krijg je een mail van de auteurs met de laatste informatie.

Je kunt je op onze website aanmelden voor de wandelingen. 

Wandel mee met Cock en Peter in Delfland
Op vrijdag 27 maart wandelen Cock en Peter met hun gids Wandelen in Delfland 16 kilometer rondom Kijkduin. Deze wandeling combineert het Hollandse kust- en duingebied met het oude Landgoed Ockenburgh en het mooie recreatiegebied Madestein. Ook ervaar je nog iets van de Westlandse glastuinbouw. De Zandmotor aan het eind is een bijzondere attractie. En het bloeiende Hyacintenbos op Ockenburgh; reden om de wandeling te doen in het voorjaar!

Wandel mee met Bart en Rob in Arnhem
Rasechte Ernummer en uitgever Bart gaat op donderdag 9 april met Rob Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem. Ze wandelen de Arnhemste onder de Arnhemse wandelingen. Het Geitenpad van 14 kilometer en maar liefst 163 hoogtemeters voert je van de laagten van Presikhaaf naar de hoge bergen boven Arnhem waar je van mooie vergezichten kunt genieten. Grote kans dat de auteurs tijdens deze wandeling aanleggen bij de legendarische Snackbar De Saks, gastronomisch hoogtepunt in Arnhem.

Wandel mee met Rob en Rutger in Utrecht
Op vrijdag 17 april gaan Rob en Rutger met hun gids Wandelen in Utrecht aan de wandel. Ze lopen de Trage Tocht Zeist van 12 kilometer. De wandeling is een aaneenschakeling van bossen en buitenplaatsen, met als afsluiting een aantal heerlijke paden door boerenland. We kennen Rob en Rutger van hun Trage Tochten. Daarvan staan er inmiddels ongeveer 500 op Wandelzoekpagina. Veel van de Trage Tochten zijn door ons gebundeld in wandelgidsen.