TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 28-07-2017

AANBIEDING Wandelen door oneindig laagland

Hoe komt het toch dat Neêrlands rivieren onze dichters en kunstenaars zo inspireren? Wandelauteurs Rob Wolfs en Ad Snelderwaard probeerden daar achter te komen in 15 'inderdaad zeer inspirerende' wandelingen.

Ze trokken door Marsmans oneindig laagland, liepen langs rijen ondenkbaar ijle populieren en zagen de 'in de geweldige ruimte verzonken' boerderijen. Langs de dijken zagen ze onder een groepje wilgen Paulus Potters' koeien genieten van de koelte van het rivierwater, terwijl de wolken zich aan de einder opstapelden zoals we dat alleen van de Hollandsche meesters kennen.

Droom in deze gids met Marsman, Nijhoff en Potter mee en laaf je aan de schoonheid van ons rivierengebied dat zich uitstrekt van de machtige Waal bij Nijmegen tot de Oude Maas bij Rhoon. En mijmer na op één van de terrasjes waar ook Rob en Ad bijkwamen van hun vele indrukken ... 

Onze vaste klanten, meelopers én prijsvraagdeelnemers krijgen de mogelijkheid de gids al extra voordelig in huis te hebben nóg voordat deze in de winkel ligt.

BEKIJK EN BESTEL DEZE GIDS MET 5 EURO KORTING!

Deze gids verschijnt pas 11 augustus maar kan nu al besteld worden voor slechts € 10,- (na 11 augustus geldt de landelijke winkelprijs van € 14,95). Een kortingscode is niet nodig! En als u tegelijk nog een tweede gids (dezelfde óf een andere) bestelt betaalt u geen verzendkosten! Uw (eventueel gecombineerde) bestelling wordt z.s.m. ná 11 augustus verstuurd.

Deze nieuwe wandelgids maakt deel uit van de Zandpadgarantiebox. Alle 8 wandelgidsen van Rob Zandpadgarantieman Wolfs voor € 80,-

De makers
Ad Snelderwaard en Rob Wolfs zijn de makers van deze gids. Allebei schreven ze al eerder wandelgidsen voor onze uitgeverij. We kennen dit gelegenheidsduo van hun succesvolle gids Wandelen over de Utrechtse Heuvelrug.

Rob staat in deze nieuwe gids garant voor de mooiste onverharde paden langs de rivieren terwijl Ad zich op deze routes weer helemaal heeft uitgeleefd met zijn camera.

Rob staat bij de uitgeverij bekend als de Zandpadgarantieman, de meester van het onverharde pad. Zijn verzameld werk bestaat uit 8 wandelgidsen en is voor € 80,00 te koop als Zandpadgarantiebox op onze website.


Alle 13 goed!
Voor onze uitgave Alle 13 goed! hebben we onze auteurs gevraagd hun mooiste route mee te lopen met hun fans. Grijp dus de kans om een keer een echte routemaker aan het werk te zien. Meer informatie en aanmelden kan op onze website.

In augustus kunt u meelopen met de volgende auteurs:
1) op donderdag 3 augustus met Ad Snelderwaard in Den Dolder (Wandelen over de Utrechtse Heuvelrug);
2) op woensdag 16 augustus met Ruurd van der Loo in Santpoort (Te gek om los te lopen) en
3) op woensdag 30 augustus met Truus Wijnen in De Lutte (Twaalf Twentse tochten).


Wandelzoekpagina
De nieuwe wandelgids verschijnt (pas) op 11 augustus. Kunt u nu niet wachten tot het zo ver is, neem dan alvast een kijkje op Wandelzoekpagina. Daar kunt u heel veel wandelingen uit onze gidsen vinden. Routebeschrijvingen en tracks kunt u daar gratis downloaden. Voor de topografische kaarten betaalt u €2,50 per keer of € 12,50 per jaar voor een abonnement.

We laten u graag een maand gratis kennismaken. Met de kortingscode GO2017 kunt u een maand lang alle, meer dan 1000, wandelkaarten op Wandelzoekpagina gratis downloaden. U kunt de code tot en met 31 augustus gebruiken.