TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 30-11-2018

Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem

Wandel met routemaker Rob Wolfs en ras-Arnhemmer Bart van der Mark met deze gids door de Gelderse hoofdstad en blijf je verbazen over de variatie die Arnhem buiten haar binnenstad biedt: Beklim de Geitenbult, wandel door de parken, eet een frietje bij de Saks, rijd in een trolleybus, ontdek de nieuwste wijk en ervaar de historie van deze prachtige stad in de oksel van de Rijn en de IJssel.

De auteurs regen vele kijkpunten aaneen tot negen fraaie, thematische wandelingen van 8 tot 16 kilometer. Uitgangspunt was altijd een goed bereikbaar start- en eindpunt met liefst een goede uitspanning voor koffie bij de start en een biertje aan het eind.

Een duidelijke routebeschrijving, een routekaartje en heel veel informatie over alles wat je onderweg tegenkomt maakt deze gids tot een feest van herkenning voor de Arnhemmer en een heuse ontdekkingstocht voor hen die er nieuw zijn.

BESTEL DEZE GIDS MET KORTING

Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem verschijnt pas 14 december maar kan nu al besteld worden voor slechts € 10,- (na 14 december geldt de landelijke winkelprijs van € 14,95). Een kortingscode is niet nodig! En als u tegelijk nog een tweede gids (dezelfde óf een andere) bestelt betaalt u geen verzendkosten! Uw (eventueel gecombineerde) bestelling wordt z.s.m. ná 14 december verstuurd. 

PS Als u in één bestelling 2 of meer wandelgidsen van ons bestelt krijgt u gratis een exemplaar van onze jubileumbundel Alle 13 goed! erbij! 

De makers
Al sinds het verschijnen van Wandelen buiten de binnenstad van Utrecht in 2006 stond het maken van deze gids op het verlanglijstje van uitgever Bart van der Mark, Arnhemmer in hart en nieren. Daarmee is deze gids het langstlopende project van de uitgeverij geworden. De eerste aantekeningen dateren al uit 2008. De toen beschreven wandelingen zouden in het huidige Arnhem met al haar verbouwingen niet eens meer gelopen kunnen worden. Nadat Rob Wolfs, bekend als zandpadgarantieman en van de Trage Tochten, hem in 2015 kwam helpen met het maken van de routebeschrijvingen kwam er schot in de zaak.

Kom naar de presentatie
Kom naar de presentatie op vrijdag 14 december in Arnhem. Daar ontvangt wethouder Hans de Vroome het eerste exemplaar van auteurs Bart van der Mark en Rob Wolfs. De presentatie start rond het middaguur met een mooie wandeling door Arnhem van ongeveer 10 kilometer. 
Het bijwonen van de presentatie kost 15 euro per persoon en daarvoor krijg je koffie met wat lekkers vooraf en ook nog een gezellig drankje ná de wandeling. En je krijgt een  exemplaar van de wandelgids en die kun je natuurlijk direct door de auteurs kunt laten signeren. Schrijf je op tijd HIER in want het aantal 'kaarten' is beperkt.


De buitenstadbox
Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem is de zevende gids in een bijzondere reeks. Nadat founding fathers Anton Rosmüller en Kees Volkers in 2008 Wandelen buiten de binnenstad van Utrecht maakten verschenen deeltjes over Leiden (2011, uitverkocht), Rotterdam (2014), Den Haag (2015), Amsterdam (2015) en Eindhoven (2016). Zelfs de meest verstokte bewoners van de steden in deze gidsen laten zich verrassen door de vele bijzonderheden, die ze tegenkomen. In het kader van 'verzamel ze allemaal' hebben we de Buitenstadbox samengesteld, die uit 6 gidsjes bestaat en voor 60 euro op onze website te koop is.