TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 08-06-2019

Wandelen in Delfland

Natuurlijk begint alles met Gezicht op Delft van Vermeer als we het hebben over wandelingen in Delft en Delfland. Maar net als Vermeer heeft de omgeving van Delft veel meer te bieden. Als geen ander kan Cock Hazeu - geboren en getogen in Delfland - ons de weg wijzen in deze veelzijdige omgeving. In deze gids loodst hij ons langs historische gebouwen en plekken in Delft. 

Waarna we door hem langs kanalen en stroompjes door de polders geleid worden om uiteindelijk de Noordzee te bereiken. Aan de einder zien we de contouren van Delft, Rotterdam en Den Haag terwijl we door de polders trekken en genieten van het geloei van koeien, de weidevogels en de laag overscherende zwaluwen. In het decor van de kassencomplexen van het Westland en de Rotterdamse havens voert hij ons over landelijke paadjes en wilgenlaantjes en leren we het Delfland bij iedere stap een beetje beter kennen ... 

BESTEL DEZE GIDS MET KORTING ...

Wandelen in Delfland anders verschijnt pas 23 juni maar kan nu al besteld worden voor slechts € 10,- (na 23 juni geldt de landelijke winkelprijs van € 16,95). Een kortingscode is niet nodig! En als u tegelijk nog een tweede gids (dezelfde óf een andere) bestelt betaalt u geen verzendkosten! Uw (eventueel gecombineerde) bestelling wordt z.s.m. ná 23 juni verstuurd. 

... OF GA ZELF WANDELEN MET COCK HAZEU!

Auteur Cock Hazeu gaat op vrijdag 21 juni aan de wandel door Delfland met zijn eigen gids en u kunt mee! Lees hier onder verder.

De maker
Cock Hazeu is in Delfgauw in Delfland geboren en eigenlijk nooit echt weggeweest. Beroepshalve is hij econoom en jurist maar in zijn vrije tijd is Cock schaker, bridger, hardloper én fanatiek lange-afstandswandelaar. Delft en het Delflandgebied liggen hem na aan het hart. In 2017 vatte hij het plan op om een aantal mooie, lange wandelroutes te ontwerpen in het Delflandgebied. Wandelingen mét een verhaal, want er valt veel te zien en te vertellen over Delft en ommeland. En Cock heeft er nog niet genoeg van want hij heeft alweer legio plannen voor nieuwe wandelingen.

Wandel mee met Cock Hazeu
Op 21 juni gaat Cock Hazeu aan de wandel in de polders rondom Maasland en u kunt mee! De wandeling is 17 km lang. De start is om 11.30 uur bij Brasserie De Afrit in Maasland. Ontvangst vanaf 11.00 uur. De wandeling combineert de prachtig groene polders en watergebieden van Midden-Delfland met de Vlaardingse Broekpolder, een uitgebreid recreatiegebied waarin je zo maar tegen grote grazers aan kan lopen! Deelname kost 22,50 euro en dat is inclusief twee consumpties en een gesigneerd exemplaar van de mooie nieuwe wandelgids. Aanmelden kan hier!

Wandelzoekpagina
Op het moment dat een nieuwe gids bij ons van de drukker komt is er in het veld al weer iets veranderd. Onze gidsen zijn dus nooit actueel. Daarom kunt u op Wandelzoekpagina ten allen tijde de meest actuele routebeschrijvingen, GPS-tracks en kaartjes van onze wandelgidsen downloaden. De Delfland-wandelingen kunt u ook lopen met uw smartphone. De wandelapp WandelZapp wijst u de weg. Met WandelZapp hebt u altijd meer dan 1000 mooie wandelingen in Nederland bij de hand. Probeer gratis uit en ontdek het gemak.