TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 04-06-2020

Wandelen in Nederlands Buitenland
Een website vol redenen in Nederland te blijven!

De grenzen gaan weer open en we mogen weer op vakantie in het buitenland. Maar in al die voorbije weken hebben we Nederland herontdekt en wat blijkt? Het is helemaal niet nodig om zo ver te reizen.

Je hoeft niet naar Frankrijk te reizen voor de wijngaarden. Die heb je ook in Nederland. Mariëlla Beukers en Wanda Catsman maakten daar een heel mooi gidsje van: De mooiste wijnwandelingen in Nederland. In 10 prachtige wandelingen laten ze je zien dat Nederland zich goed kan meten met Frankrijk als het gaat om lekkere wijnen. En sinds 1 juni mag je die wijnen in ons eigen land gewoon op een mooi terras bij een wijnboerderij drinken, maar wel op gepaste afstand natuurlijk.

En wie van bergen houdt hoeft helemaal niet naar Zwitserland. Onze bergen mogen dan wat lager zijn, ze zijn niet minder mooi. Bewonder Overijssel vanaf de Archemerberg, kijk uit over Twente vanuit het prieel op de Tankenberg en zie alle grote steden in de Randstad vanaf de Vuilnisberg. Niet hoog genoeg? Te weinig uitdaging? Beklim dan Nederlands hoogste top de Vaalserberg. Rutger Burgers, Rob Wolfs en Sietske de Vet laten je kennismaken met de mooiste toppen van Nederland in De mooiste bergwandelingen van Nederland.

Bij Lobith komt ie ons land binnen, althans dat dachten we. In werkelijkheid maakt de Rijn in Spijk kennis met de Lage Landen. Vanaf dat punt heb je fantastische vergezichten over die steeds breder wordende rivier die traag door ons oneindige laagland stroomt. Loek heskes maakt in De Loop van de Rijn duidelijk dat je helemaal niet naar Duitsland hoeft voor de Rijn. Loop langs de Rijn in Nederland en ontdek de mooiste landschappen en prachtige steden waar onze vaderlandse cultuur vanaf spat. In deze weergaloze gids maakt Loek duidelijk hoe rijk we zijn in Nederland.

Bestel de Nederlands Buitenland Box voor 24,95 euro op onze website. 

Wandel in de buurt met de Om de hoek-reeks
Je kunt de netwerkwandelgidsen van uitgeverij Elmar los bij ons kopen maar we hebben ook een aantal combinaties gemaakt met onze eigen gidsen. Die hebben we de om-de-hoek-reeks genoemd: een combinatie van 2 wandelgidsen - één van ons en één van Elmar - met wandelingen in dezelfde omgeving. En dat voor een mooi prijsje. Daar kun je het hele voorjaar en de hele zomer mee vooruit. En je hoeft er niet ver voor te reizen! 

Wandel in Nederland met de Zandpadgarantiebox
De Zandpadgarantiebox is ideaal voor vaderlandse nestblijvers. Tien gidsen die bol staan van de prachtigste wandelingen van het Trage Tochten Team Rob Wolfs en Rutger Burgers. De mannen nemen je in hun gidsen mee naar de mooiste streken van Nederland en overal puzzelen ze net zo lang totdat hun routes minimaal 70% zandpadgarantie hebben. Met de Zandpadgarantiebox ben je voor 100 euro klaar en hoef je de komende 3 jaar echt niet meer naar het buitenland om zand in je schoenen te krijgen.  

Naar zee met de Zeelandbox
Waarom zou je in 36 bloedhete uren naar Nieuw Zeeland vliegen als je in een paar uurtjes kunt afreizen naar de waterrijkste provincie van ons land met twee van onze mooiste wandelgidsen: Walcherse wandelingen en Zeeuwse zwerftochten. In deze uithoek van Nederland heb je toch het gevoel een beetje in het buitenland te zijn. Echte liefhebbers van Zeeland kunnen met onze beide Zeeuwse gidsen 32 keer aan de wandel. En beide gidsjes bieden we in de ZeelandBox voor maar 20 euro aan.