TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 24-02-2022

Wandelen in Zeeuws-Vlaanderen
Voor veel Hollanders lijkt Nederland bij Walcheren te eindigen. Met deze wandelgids bewijzen Els van den Kerkhof, Hans Corbijn en Chris Louwerse dat er een bijzonder stukje Nederland aan de overkant van de Westerschelde ligt. Een Landje Apart, zoals men daar zelf zegt. Zeeuws-Vlaanderen blijkt alles te hebben waarover Hendrik Marsman de loftrompet steekt in zijn Herinnering aan Holland: de breede Westerschelde, waarover immense containerschepen traag door het oneindig laagland gaan, kilometers rijen ondenkbaar ijle populieren die als hooge pluimen aan den einder staan; en de boerderijen verspreid door het land, boomgroepen, knotwilgen, dorpen en kerken.

De auteurs leiden de wandelaars vanaf strand en zeedijk naar de vestingstadjes, door bos, langs kreken en ook over de grens. Je proeft de Bourgondische sfeer in de horeca, waar de mosselen, garnalenkroketjes en Belgische én lokale biertjes hoog op de menukaart staan. Met de heldere beschrijvingen en routekaartjes kan er voor de wandelaar niets meer mis gaan. Zeeuws-Vlaanderen ligt voor het grijpen!

BESTEL DEZE GIDS MET KORTING ...

Wandelen in Zeeuws-Vlaanderen verschijnt pas 9 maart maar kan nu al besteld worden voor slechts € 12,50 (na 9 maart geldt de landelijke winkelprijs van € 16,95). Een kortingscode is niet nodig! En als u tegelijk nog een tweede gids (dezelfde óf een andere) bestelt betaalt u geen verzendkosten! Uw (eventueel gecombineerde) bestelling wordt z.s.m. ná 9 maart verstuurd. 

Bekijk ook onze ZeelandBox: 3 Zeeuwse gidsen voor maar 40 euro!

De makers
Els van den Kerkhof en Hans Corbijn zijn echte Zeeuwen. Zij wandelen hun hele leven al in deze provincie rond en kennen alle mooie plekken en paden. Wandelaars kunnen zich geen betere gidsen wensen. Omdat Els en Hans beide van Walcheren afkomstig zijn is Zeeuws-Vlaanderen voor hen ook een beetje buitenland en hebben ze zich stevig moeten verdiepen in de wereld aan de overkant van de Westerschelde. Daarbij hebben ze veel hulp gehad van Chris Louwerse, die coördinator is bij Wandelnet voor het stuk van het Grenslandpad dat in Zeeuws-Vlaanderen ligt.

De ZeelandBox
Met de nieuwe gids Wandelen in Zeeuws-Vlaanderen is onze Zeeland-trilogie voltooid. Met de ZeelandBox haal je de mooiste Zeeuwse wandelingen in huis. Van Walcherse wandelingen uit 2018 verscheen onlangs de derde druk. In het voorjaar van 2020 verscheen Zeeuwse zwerftochten. Wie alle 46 wandelingen uit de trilogie heeft gelopen mag zich met recht een Zeelandkenner noemen. Voor wie nog onbekend is met deze provincie bieden wij de ZeelandBox aan: drie Zeeuwse wandelgidsen voor maar 40 euro. Dat is meer dan 10 euro voordeel. Geen cent te veel hoor!

Nog meer Zeeuwse wandelingen
Wie al die 46 wandelingen uit onze Zeeuwse wandelgidsen heeft gelopen en er nog steeds geen genoeg van heeft kan verder gaan met De mooiste eilandwandelingen van Nederland met nog eens 4 prachtige Zeeuwse wandelingen. Het Nederlands kustpad kent drie delen. In deel 1 leiden de makers van Wandelnet de wandelaars met hun bekende wit-rode markeringen 125 kilometer langs de Zeeuwse kust. De beschrijving is simpel: hou de zee aan je linkerhand. En als je er dan nog niet genoeg van hebt dan weten wij het ook niet meer.