TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 17-05-2018

Wandelen naar de campus

Wat doen die studenten nu eigenlijk? Wat eten ze? Waar fietsen ze allemaal tegelijk naar toe? En wat is chillen en waar doen ze dat en met wie?
Paul Kurstjens, die ook al met een wandelgids de Nederlandse vinexwijken wist te ontsluiten liep ongegeneerd 13 universiteitsterreinen over. Hij ontdekte hoe toegankelijk de terreinen, bibliotheken, werkplaatsen en tuinen op de campus waren. Zonder de druk van het halen van voldoendes schoof hij in de mensa's aan bij studenten en doorkruiste werkplaatsen met knutselende uitvinders.
Al deze publiekelijk toegankelijke plekken reeg hij aanéén tot 13 ontdekkingstochten op universitair niveau! Gemakkelijk te wandelen. Ook als je alleen maar een zwemdiploma hebt ...

Onze vaste klanten, meelopers én prijsvraagdeelnemers krijgen de mogelijkheid deze 200 pagina's dikke wandelgids al extra voordelig in huis te hebben nóg voordat deze in de winkel ligt.

BESTEL DEZE GIDS MET EEN RIJKSDAALDER KORTING!

Deze gids verschijnt pas 24 mei maar kan nu al besteld worden voor slechts € 12,50 (na 24 mei geldt de landelijke winkelprijs van € 14,95). Een kortingscode is niet nodig! En als u tegelijk nog een tweede gids (dezelfde óf een andere) bestelt betaalt u geen verzendkosten en krijgt u onze jubileumbundel 'Alle 13 goed!' er GRATIS bij! Uw (eventueel gecombineerde) bestelling wordt z.s.m. ná 24 mei verstuurd. 

De maker
Paul Kurstjens (1954) is stedenbouwkundige en werkte bij verschillende gemeentes. Daarnaast doceerde hij aan Hogescholen (vooral  NHTV Breda) en geeft hij nog steeds cursussen aan een aantal HOVO's (Utrecht, Zwolle, Brabant en Rotterdam). Hij heeft een eigen bureau KuRbiN, dat de beleving van stedenbouw intensiveert door lezingen, excursies, onderzoek, publicaties en foto's. Het belicht de ontwerphistorie van steden vanaf de industriële revolutie op basis van eigen onderzoek en analyses, met eigen tekeningen en foto's. Paul Kurstjens leert je anders naar steden kijken.

Vinexwandelen
Paul Kurstjens is geen onbekende voor ons. In 2016 stelde hij samen met Kees Volkers 'De mooiste vinexwandelingen' samen. In deze bijzondere stedenbouwkundige wandelgids wandelen de makers al observerend door een tiental vinexwijken verspreid door heel Nederland om te laten zien dat het écht niet zo erg is als iedereen denkt dat het is. Wandelaars die gingen vinexwandelen waren stuk voor stuk verrast. De gids wordt opgeleukt door een tiental columns van het Vinexvrouwtje waarin zij als ervaringsdeskundige het leven in de vinex uit de doeken doet. Bestel snel! We hebben er nog maar een paar.

Alle 13 goed!
Op vrijdag 13 april werd onze verzamelbundel 'Alle 13 goed!' officieel gelanceerd op de jaarlijkse auteursdag van de uitgeverij. Op de vorige auteursdag in 2017 stonden we op het punt om de grens van 100.000 verkochte wandelgidsen te doorbreken en vroegen we onze auteurs om hun mooiste wandelingen uit te kiezen. Die hebben we met hen en met hun fans opnieuw gelopen en we hebben er een mooie verzamelbundel van gemaakt: 'Alle 13 goed!'. Hij is niet te koop want hij is GRATIS. Je krijgt hem als je 2 of meer wandelgidsen bij onze uitgeverij bestelt.