TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 14-02-2019

Wandelen op de Veluwezoom

Wandel langs de kronkelpaden,
Volg den loop der zilvren vliet,
Tot waar zij met frissche sprengen,
Uit den schoot der bergen schiet.

S.K. Thoden van Velzen wist het in 1863 al (lees op Facebook het hele gedicht over zijn wandeling op één van de mooiste plekken van de Veluwezoom).

Er zijn maar weinig wandelgebieden in Nederland met eenzelfde wandeldichtheid als de Veluwezoom. In de vijftig kilometer tussen Wageningen en Zutphen stippelden routemakers Rob Wolfs en Rutger Burgers dan ook met gemak 15 zeer gevarieerde rondwandelingen uit. 

De wandelaar wordt getrakteerd op koninklijke beukenlanen, uitgestrekte dennenbossen en oneindige heidevelden. Op adem gekomen op de top van een stuwwal kan hij genieten van fenomenale vergezichten over het rivierenland tot ver in Duitsland toe. Langs beken en sprengen wordt hij zo de uiterwaarden ingeloodst. Overal is wel een horecagelegenheid of een nabijgelegen dorp of stad om van de indrukken te bekomen.

BESTEL DEZE GIDS MET KORTING ...

Wandelen op de Veluwezoom verschijnt pas 4 maart maar kan nu al besteld worden voor slechts € 10,- (na 4 maart geldt de landelijke winkelprijs van € 16,95). Een kortingscode is niet nodig! En als u tegelijk nog een tweede gids (dezelfde óf een andere) bestelt betaalt u geen verzendkosten! Uw (eventueel gecombineerde) bestelling wordt z.s.m. ná 4 maart verstuurd.

... OF WANDEL MEE MET DE AUTEURS OVER DE POSBANK

Op donderdag 7 maart wandelen Rob Wolfs en Rutger over de Posbank en u kunt mee! Dan kunt u uw nieuwe wandelgids direct laten signeren. Meer informatie hieronder. Aanmelden kan op onze website.

Trage Tochten
Meer dan 400 wandelroutes ver weg van de hectiek. Dat zijn de zogenaamde Trage Tochten van Rob Wolfs en Rutger Burgers. Deze door de wol geverfde routemakers zijn gespecialiseerd in het vinden van ongebaande paden, kruip-door-sluip-door paadjes, kronkelende dijkjes, verlaten spoorbanen of karrensporen. Met een Trage Tocht kom je gegarandeerd op plekken waar je geheel tot rust komt. Trage Tochten van Rob en Rutger zijn bovendien altijd voorzien van de zogenaamde Zandpadgarantie: minimaal 70% van de route gaat over onverharde paden. Alle Trage Tochten zijn de vinden op Wandelzoekpagina.

Zandpadgarantiebox
De gidsen van onze sterauteur Rob Wolfs - alias de Zandpadgarantieman - bevatten alleen maar wandelingen die voor minstens 70% onverhard zijn. Met Wandelen op de Veluwezoom voegt onze Zandpadgarantieman weer een deeltje toe aan de Zandpadgarantiebox. De box bevat inmiddels negen deeltjes met de mooiste Trage Tochten uit heel Nederland en is te koop voor negentig euro. Dat betekent ruim 40% korting. De Zandpadgarantiebox is een must-have voor allen die graag onverhard willen genieten van de natuur.

Wandel mee met Rob en Rutger
Op donderdag 7 maart gaan Rob Wolfs en Rutger Burgers op de Posbank bij Rheden aan de wandel met hun nieuwe wandelgids. En u kunt meewandelen! De start is om 12.00 uur bij het Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden (op loopafstand van station Rheden). De wandeling is 14 kilometer lang en kent een flink aantal hoogtemeters. Deelname kost € 17,50 en dat is inclusief koffie met wat lekkers bij de start, een borrel na afloop en een gesigneerd exemplaar van de mooie nieuwe wandelgids. Het aantal deelnemers is beperkt. Aanmelden kan (en moet) op onze website.