TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 21-05-2020

We mogen weer naar buiten!
Lockdown. Lange tijd hebben we opgesloten gezeten achter onze voordeur terwijl buiten de lente hoogtij vierde. De boodschap van de overheid was Blijf thuis! En daar gaf Nederland massaal gehoor aan. Wij merkten het aan de verkoop van onze wandelgidsen die een paar weken lang een flinke dip heeft gehad. 

Maar nu mogen we weer naar buiten. Maar wel met mate en liever niet te ver. Ook dat merken we in onze webwinkel. Langzaamaan verkopen we weer wat meer wandelgidsen. Naar het buitenland is er voorlopig even niet bij. Veel Nederlanders zullen dit jaar in Nederland op vakantie gaan of van huis uit dagtripjes ondernemen. En voor al die mensen die in Nederland blijven hebben wij heel mooie wandelgidsen. En wij niet alleen. Ook andere uitgevers hebben interessante en mooie gidsen in de aanbieding. Een paar weken geleden boden we Wandelen in de omgeving van s-Hertogenbosch aan van De Paadjesmakers. 

Nu hebben we weer een mooi aanbod: uitgeverij Elmar heeft een mooie reeks van 7 wandelgidsen met netwerkwandelingen uitgebracht en die is nu ook bij ons te koop. Een aantal van onze eigen Gegarandeerd Onregelmatige auteurs heeft er zelfs aan meegewerkt. De kwaliteit moet dus wel goed zijn! En het is lekker makkelijk: je loopt gewoon van nummertje naar nummertje en kijkt verder lekker om je heen.

En omdat we altijd wat willen weggeven hebben we ook deze keer weer een mooie aanbieding bedacht: Om de hoek met Elmar en Gegarandeerd Onregelmatig. Een gids van Elmar en een gids-om-de-hoek van ons voor maar € 27,50. Er zijn 7 combinaties:
1. Om de hoek in Delfland en Haaglanden
2. Om de hoek in Zuid-Hollands Rivierenland
3. Om de hoek in Waterland en Zaanstreek
4. Om de hoek in Twente
5. Om de hoek in het Groene Hart
6. Om de hoek in de Utrechtse Veenweiden
7. Om de hoek in Kennemerland

En zit er geen combinatie om de hoek voor je bij, dan is er vast een andere gids in onze webshop waarmee je toch dichtbij huis een wandeling kunt maken ...

Uitgeverij Elmar
Uitgeverij Elmar is een kleine maar mooie non-fictie uitgeverij en gevestigd in een pand aan een mooi oud grachtje in Delft. Elmar biedt de meest complete serie Nederlandstalige Reishandboeken aan. Elmar is distributeur van de bekende Rother Wandelgidsen in Nederland. Daarnaast heeft Elmar nog twee fondsen Gezin en Gezondheid (met fantastische boeken over gezonde voeding en lekker eten) en Mens en Maatschappij (met boeken die er werkelijk toe doen). Ga maar eens kijken op hun website.

Netwerkwandelen
Je ziet ze overal staan: paaltjes met nummertjes, pijltjes, streepjes en kleurtjes. Ze maken meestal onderdeel uit van wandelnetwerken. Die maken het de wandelaar makkelijk: je volgt de paaltjes en je komt op de mooiste plekken. En je kunt zelf bepalen waar je wilt lopen en hoe ver je kunt lopen. Op het internet zijn diverse knooppuntplanners te vinden die je verder helpen. En Uitgeverij Elmar brengt een reeks netwerkwandelgidsen uit waarin wandelingen staan die je via paaltjes langs de mooiste plekjes voeren.

De Verdiepingsbox
Hij is nog te koop! Toen het allemaal nog wat strenger was kochten veel mensen onze Verdiepingsbox: een mooie set met wandelgidsen die ook zonder wandeling al de moeite van het lezen waard zijn. 'Nu lezen en later lopen' was de boodschap en met al die voorbereidingen zouden het dan best wel eens heel interessante wandelingen kunnen worden. De Verdiepingsbox met 13 mooie gidsen voor maar 80 euro is nog steeds te koop. En ook erg geschikt om op regenachtige dagen vanuit de leunstoel van te genieten.