TwitterFacebook

CONTACT

NIEUWSBRIEF

MEELOPEN

WIN AL ONZE WANDELGIDSEN

Nieuwsbrief 30-12-2022

Terugblik 2022
In 2022 maakten we 10 fantastische wandelgidsen. We kwamen weer overal. In Terneuzen maar ook in Delfzijl. En in Ubbergen en Blaricum. We reisden naar Harlingen en Amerongen. Kwamen voor het eerst van ons leven in Middelharnis en in Oudemolen. Ontdekten Tilburg en Rotterdam en lieten een telefoon in het Haringvliet vallen. Wie vergeten is om onze gidsen in de aanbieding te kopen heeft nu nog de kans om ze alle 10 in één keer voor € 99,95 te bestellen. Dan heb je niet alleen 10 gidsen met 119 wandelingen maar ook 10 keer de kans dat je de koper van de 250.000e gids bent!

De vergeten prijsvraag
Elk jaar maken we een agenda en het thema voor de jaaragenda van 2022 was Waar zijn we? Twee-en-vijftig weken en bij elke week een plaatje uit een gids van ons. En de vraag was natuurlijk: welk plaatje hoort bij welke gids. Een vraagstuk voor de echte liefhebber. We hebben tot nu toe een vijftal inzendingen gekregen en geen van die inzendingen was helemaal foutloos. Maar dat is niet erg want de maker van de agenda kon zijn eigen quiz ook al niet meer foutloos oplossen. We maken geen onderscheid en verdelen de prijs (al onze wandelgidsen) over alle deelnemers.

De mooiste bergwandelingen van Nederland
Onze eerste gids. De gids verscheen in 2007 en het eerste exemplaar overhandigden we aan Katja Staartjes uit Okkenbroek. Katja was de eerste Nederlandse vrouw die de Mount Everest bedwong in 1999. Beklimmingen van de Mount Everest waren jarenlang een unicum maar tegenwoordig staan bergbeklimmers in de rij voor een kiekje op de ruim 8 kilometer hoge top. Maar wij weten nog wel een paar toppen waarvoor je niet in de rij hoeft te staan en waarvoor je je niet hoeft te vliegschamen. Over anderhalve maand verschijnt de zesde compleet gecontroleerde herdruk van De mooiste bergwandelingen van Nederland.